Michael Kors sneakers ‘Billie Knitted’ | Designeraankoop

Michael Kors sneakers

Ik zag ze staan en werd op slag verliefd… ik kon ze niet meer laten staan! Inmiddels heb ik deze sneakers van Michael Kors al even thuis staan maar ik kwam er niet eerder aan toe om er iets over te schrijven. HERE WE GO.

Michael Kors sneakers

Michael Kors sneakers

Michael Kors is een bekend en gevestigd merk. Naast kleding, tassen en meer heeft dit merk ook sneakers in de collectie. Het merk staat voor eigenzinnigheid en een luxueuze uitstraling.

Ik moet heel eerlijk zijn dat de collectie sneakers van Michael Kors wat mij betreft bestaat uit ‘hits and misses’. Sommige uitvoeringen zijn zo ‘eigenzinnig’ , om het zo maar even te noemen, dat ik ze gewoon ontzettend lelijk vind. Maar er zitten ook zeker toffe sneakers bij!

Michael Kors sneakers

Sneaker ‘Billie Knitted’ van Michael Kors

Wat zijn deze sneakers ontzettend gaaf! Ik zag ze staan en zonder dat ik wist dat het om dit merk ging werd mijn aandacht getrokken. De sneakers hebben absoluut een meer heftige en flink meer aanwezige uitstraling dan mijn andere schoenen. Met een toffe spijkerbroek en een fijne basic outfit staat dit echter ontzettend leuk!

Michael Kors sneakers

De sneaker heeft een elastische bovenkant. Dit sluit mooi aan, zit erg comfortabel en vormt zelfs met mijn hoge wreef geen probleem! Om te zorgen dat de sneaker goed aan de voet blijft zitten zitten er ook veters aan.

De basiskleur van de schoen is grijs-beige. Verder zijn er witte en metallic accenten toegevoegd. De schoen bestaat voor het grootste deal uit polyester, de binnenzool is van leer en de onderkant van de schoen is van rubber. Je kunt merken dat er veel aandacht is besteedt aan kleine details. Door de verschillende materialen en structuren is deze Michael Kors sneakers een echte eyecatcher!

Designer sneakers

Mijn eindoordeel

De sneakers kosten €184,95 en wat mij betreft is deze unieke sneaker dat zeker waard omdat ‘ie ondanks zijn uitgesproken eigenzinnigheid toch met héél veel outfits te combineren is. De sneaker valt op maat en zit erg comfortabel. Ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop!

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *