OOTD | 100 % katoenen maxi dress van Primark

100 % katoen Maxi dress Primark

Na een sessie met een personal shopper werd duidelijk dat ik voor deze zomer op zoek moest naar een maxi dress. Gevonden! Bij Primark!

Sessie met een personal shopper

Een tijdje geleden werd ik tijdens het winkelen benaderd door een personal shopper die – helemaal gratis – zijn diensten aanbood. In eerste instantie zat ik hier niet zo op te wachten, maar ik besloot het toch eens te proberen!

Aan het einde van de sessie ging ik met veel inspiratie, handige tips én een wensenlijstje naar huis. Mijn ultieme musthave voor deze zomer? Een maxi dress!

Het vinden van de juiste maxi dress

Ik had al een aantal verschillende maxi dresses aangepast, maar de juiste had ik nog niet gevonden. De één was net niet het juiste model, de andere stof was niet fijn en een andere variant vond ik écht te prijzig.

Het belangrijkste aan een kledingitem voor de zomer vind ik dat het lekker zit. Absoluut!

Winkelen bij Primark

Uiteindelijk besloot ik met mijn wensenlijstje op pad te gaan naar Primark. Dit met de gedachte dat ik daar vast wel wat zomerse items zou kunnen vinden die ik leuk vind én die lekker zitten.

Een aantal lente- en zomeritems had ik echt nodig. Bedenk je maar eens hoe mijn kast eruit ziet, helemaal vol met alleen maar herfst- en winterkleding in zwart, wit en grijs…. ja, dat dus.

Maxi dress van Primark

Misschien heb je er al iets van voorbij zien komen: Primark heeft momenteel een 100 % cotton collectie. Toen ik hier het een en ander over voorbij zag komen wekte deze collectie meteen mijn interesse. 100 % katoen is natuurlijk ontzettend fijn voor in de zomer!

Mijn uiteindelijke keuze viel dan ook op een maxi dress van Primark uit de 100 % cotton collectie. Een lange crème jurk met blauwe opdruk. Tuttig? Ik weet niet hoe je deze jurk het beste kunt omschrijven, maar in mijn ogen is ‘ie helemaal in balans en hartstikke mooi!

De maxi dress komt dus uit de 100 % cotton collectie en kost €20. Een perfecte prijs voor deze mooie maxi dress. Een favorietje voor de zomer!

100 % katoen Maxi dress Primark

Hoe te combineren?

Hoewel een jurk zorgt voor een makkelijke outfit, waarbij je geen boven- en onderstuk voor je outfit hoeft te mixen & matchen, is het met alleen de jurk nog niet af. Want hoe combineer je deze?

Zoals inmiddels overduidelijk is ben ik een groot fan van Converse All Stars. Onder deze maxi dress van Primark draag ik dan ook mijn favoriete Converse All Stars van dit seizoen: witte platform sneakers! Ja, je leest het goed: ik heb mijn rode schoentjes van vorige zomer ingeruild voor een witte variant.

Verder combineer ik deze jurk graag met een leuke tas. Ik combineerde deze maxi dress met twee tassen helemaal binnen de huidige trends. De grote ronde ‘strandtas’ komt uit de huidige Doutzen’s Summer Stories van Hunkemöller. Een leuk detail aan deze tas is dat er een glitterdraad in verweven zit. Het andere tasje kocht ik bij Primark. Het lijkt stiekem wel een picknickmandje aan een riem. Leuk! Deze kost €14!

Om de outfit helemaal af te maken draag ik nog houten oorbellen die ik erg leuk vond matchen met de tassen. Deze oorbellen waren bij Primark in de opruiming waardoor ik hiervoor slechts €1 hoefde te betalen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *