NEW IN: De Rode Schoentjes van Converse All Star

Converse All Stars Red Sneaker Footway
All Stars van Converse gaan al járen mee. Dat is zo gek niet, want dit sneakertje heeft een fantastisch tijdloos design en loopt erg fijn. Ik ben fan! Dit keer heb ik de rode variant Converse All Stars Red aan mijn collectie toe mogen voegen waar ik je graag meer van laat zien.

Toevoeging aan de collectie

Waarschijnlijk denk je nu: ‘collectie’? Ja, dat lees je goed. Ik denk dat ik het inmiddels wel een (kleine) collectie mag noemen. Ik ben namelijk een groot fan van Converse All Stars en na mijn nieuwste toevoeging heb ik alweer 8 paar van deze schoenen.

Converse All Stars Red Sneaker Footway

De Rode Schoentjes / Converse All Stars Red

Nee, het is geen sprookje. Wél zijn het mijn nieuwste Converse All Stars Red! Ik heb gemerkt dat ik in het lente- en zomerseizoen meer kleding draag in een rode kleur of met accenten hiervan. Bij deze kleding had ik nog geen passende schoenen. Bij Footway bestelde ik een nieuw paar schoenen. Dit moesten natuurlijk All Stars worden, haha! En dus ging ik voor de lage variant in de felrode kleur ‘Oxford’. Perfect voor bij mijn zomerse kleding en een nieuw jurkje dat ik laatst kocht!

Ik ben ontzettend blij met mijn rode schoentjes! Ze zitten, zoals elk paar All Stars, weer ontzettend lekker en ik vind ze erg leuk.

Converse All Stars Red Sneaker Footway

Mijn ervaring met Footway

Graag wil ik je ook nog wat vertellen over het bestellen bij Footway. Dit bedrijf is namelijk gevestigd in Zweden, iets waardoor menig mens wellicht de keuze zal maken om dichterbij huis te bestellen. Het is zonde als je hierdoor afhaakt!

Footway heeft namelijk een groot assortiment. Ondanks dat je bestelling vanuit Zweden komt heb je deze binnen 1-2 werkdagen in huis! Ik kon mijn nieuwe paar Converse dan ook snel in mijn armen sluiten. De klantenservice is goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Ook wanneer je je bestelling wilt retourneren is dit geen probleem. Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld, maar hierdoor kan ik je wel vertellen over de klantenservice en het retourneren. Dit ging gemakkelijk én het is gratis!

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *