SIERADEN VAN LUCARDI


Toen ik een mail kreeg van Lucardi met daarin de vraag of ik wellicht interesse had om een aantal sieraden te ontvangen hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken. Graag laat ik je zien welke sieraden ik uitgekozen heb en vertel ik wat meer  over deze sieraden.


Ik vind oorbellen ontzettend leuk en ze maken je outfit helemaal af! Voor mijzelf koos ik dan ook twee paar oorbellen uit, namelijk deze mooie roseplated oorbellen. De oorbellen zijn gemaakt van zilver met een laagje roséplating en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zelf heb ik gekozen voor 2 mm bolletjes [ €9,99 ] en 10 mm voor de creolen
[ €14,99 ].

Hier zie je hoe de oorbellen eruit zien wanneer ik ze draag. Ik vind de ze ontzettend mooi! Helaas blijk ik wat dikkere oorlellen te hebben waardoor het moeilijk en lichtelijk pijnlijk is om de creolen in, maar vooral ook uit te doen. Waarschijnlijk had ik beter voor een grotere maat kunnen kiezen zoals 12 of 15 mm. Helaas. Het bolletje is ontzettend klein en daardoor erg subtiel. I like it!

Als laatste heb ik gekozen voor deze herenarmband. Mijn vriend is binnenkort jarig en daarom heb ik deze armband voor hem uitgekozen. De armband heeft een leren band met daarop een stalen plaatje met de tekst ‘Live your story’. Ook heeft de armband een mooi stalen sluiting. De armband is 1,1 cm breed en heeft een stoere uitstraling. Ik vond hem in de sale met 55% korting waar hij nu €29,99 kost.

Lucardi heeft maar liefst 100 filialen die je kunt bezoeken, bijvoorbeeld Lucardi Juwelier Den Bosch. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon in de webshop bestellen!

Draag jij het liefst een armband, ketting of oorbellen?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Haha zo herkenbaar met die creooltjes! Leuke shop lucardi met items in alle prijscategorieen. Voor de feestdagen verschillende cadeautjes geshopt hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *