Mijn mooie luxe leren schoudertas

Chesterfieldbags.nl Damestas Chesterfield leren schoudertas
Al geruime tijd wil ik een leren damestas. Een echt mooie, kwalitatieve tas met een design dat bij mij past.Eindelijk heb ik hem gevonden. En niet alleen een mooie leren schoudertas, maar ook een luxe portemonnee. Ik ben verliefd!

Leren schoudertas ‘Manon’

Wat ik graag wilde is een mooie leren tas. Het liefst een met een wat strakker en tijdloos design. Ik vind leer een ontzettend mooi materiaal, zeker voor een tas. Leer ‘leeft’ en heeft een karakteristieke en kwalitatieve uitstraling. Dat vind ik erg mooi.

Mijn nieuwste aanwinst is leren schoudertas ‘Manon’ van Chesterfield geworden. Een prachtige tas waar ik erg blij mee ben. Je zult de tas dan ook zeker regelmatig terug gaan zien op Instagram, en wie weet misschien ook nog wel in een ander artikel op de blog. The Chesterfield Brand heeft  een zeer ruim assortiment met de mooiste lederen tassen en accessoires.

leren schoudertas Damestas Schoudertas leer cognac Chesterfield

Meer over de mooie tas

‘Manon’ is gemaakt van Wax Pull-up leer, een zacht en soepel leer. Zelf vind ik het erg mooi wanneer leer gaat ‘leven’ en ik ben van mening dat dit de tas ook extra karakter en een verhaal meegeeft. Mocht je je tas liever als nieuw houden, dan kun je de gebruikerssporen wegwrijven. Dit is mogelijk doordat de tas een speciale waxbehandeling heeft ondergaan. Stiekem toch ook wel erg fijn dat dit kan!

De leren schoudertas heeft een afmeting 30 x 26 cm en is 11 cm breed. Afmetingen zijn een van de dingen waardoor ik moeite heb gehad met het vinden van de perfecte schoudertas. Vaak zijn ze te groot, te lang, te klein. Dit formaat is voor mij echter perfect. Er past echt ruim voldoende in de tas, maar hij is niet te groot. De tas opent met een rits en heeft ook nog een ritssluiting aan de achterkant. Binnenin de tas vind je ook nog eens 4 ritsvakken en 5 andere binnenvakken. Naast dat de tas voldoende ruimte biedt voor de spullen die je met je mee wilt dragen kun je deze dus ook ordenen. Raak je je sleutels niet zomaar kwijt in je tas!

Schoudertas ‘Manon’ is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren leer, namelijk zwart, bruin en cognac. De kleur waar ik voor gekozen heb en welke je dus ziet op de foto’s is cognac. Is het niet mooi?

Leren schoudertas dames portemonnee 'Zoë'Chesterfield

Leren portemonnee ‘Zoë’

Bij zo’n mooie tas hoort natuurlijk ook een luxe portemonnee. Binnen het assortiment van Chesterfieldbags.nl ging ik dan ook op zoek naar een portemonnee die ik mooi vind en die ik vind passen bij de tas. Mijn keuze is gevallen op portemonnee ‘Zoë’. Dit is een ontzettend mooie portemonnee met een chique en luxe uitstraling. De portemonnee ziet er niet alleen erg mooi uit maar is ook stevig en van goede kwaliteit. Ik weet het zeker, dit is er zo een die járen meegaat.

leren schoudertas Binnenkant portemonnee zoë leer chesterfield

Waarom heb ik gekozen voor portemonnee ‘Zoë’?

‘Zoë’ is gemaakt van hoogwaardig VT Odean leer en verkrijgbaar in zwart en cognac. Ook nu koos ik weer voor de kleur cognac. Waarom ik voor dit model portemonnee heb gekozen? Hij is lekker groot waardoor ik er veel in kwijt kan. De afmeting is 19 x 10 cm. Door middel van de 2 ritssluitingen wordt de portemonnee geopend in harmonicastijl. Aan de achterzijde bevindt zich ook nog een ritsvak. De portemonnee heeft ruimte voor brief- en muntgeld en biedt daarnaast ook voldoende ruimte voor bonnetjes, kaartjes en al je pasjes.

Ultiem pluspunt: De portemonnees van Chesterfield zijn uitgerust met de nieuwste RFID-technologie. Wat houdt dit in? Je pasjes zijn beschermd tegen diefstal via contactloos betalen. Geen zorgen meer!

-samenwerking-

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *