Mijn schoenenstash | Welke schoenen heb ik?

Schoenenstash brede voeten hoge wreef damesschoenenMijn voeten zijn breed en ik heb een hoge wreef. Ondanks mijn moeilijke voeten heb ik toch redelijk wat schoenen, al zeg ik het zelf. Benieuwd naar mijn schoenenstash? Ik laat je graag zien welke schoenen ik heb. Ook wil ik je vertellen welke mijn favoriet zijn én welke nog nieuw in de schoenendoos zitten. Want ja, van schoenen wordt je hebberig!

Schoenen Brede voeten Hoge wreef Schoenenstash

Liefde voor schoenen

Ik heb een grote liefde voor schoenen. Er zijn zoveel verschillende schoenen in mooie modellen en materialen. Daar word ik erg blij van! Regelmatig voeg ik dan ook een nieuw paar toe aan mijn schoenenstash, een heuse eigen collectie.

Door mijn vele hopeloze pogingen tot afvallen stel ik het shoppen van een nieuwe garderobe vaak uit, onder het motto van ‘dan is het over twee weken misschien al te groot’. Niet dat het afvallen daadwerkelijk lukt. Mijn schoenmaat zal ik behouden, dus ga ik maar schoenen shoppen!

Mijn liefde voor schoenen komt van mijn vader af. Naast de damesschoenen vind je bij ons thuis ook zijn schoenenstash met luxe herenschoenen. Mijn voorkeur zal altijd uitgaan naar kwalitatieve mooie schoenen. Weliswaar zal ik wat sneller schoenen ‘voor erbij’ kopen. Gewoon voor de afwisseling! Mijn vader gaat echt áltijd voor schoenen van goede kwaliteit.

Schoenen Brede voeten Hoge wreef Schoenenstash

Hoe ziet mijn schoenenstash eruit?

Ik snap dat je misschien wel nieuwsgierig geworden bent naar mijn schoenenstash. Want wat voor schoenen heb ik nou? Mijn stash telt op dit moment 20 paar schoenen, maar die draag ik écht niet allemaal! Sommige kocht ik meer voor de heb, bij een ander paar heb ik gewoon de kans nog niet gehad.

Schoenen Brede voeten Hoge wreef Schoenenstash

Mijn zomerschoenen gympen

Zomerschoenen, zomerschoenen, échte zomerschoenen zijn het niet. Mijn collectie zomerschoenen bestaat namelijk vooral uit Converse All Stars, die ook op droge herfstdagen prima door te dragen zijn. Zeker de hogere variant!

Waarom ik zo’n fan ben van Converse All Stars? Het is een makkelijke keuze, want deze zitten ook met mijn moeilijke voeten perfect! Open schoenen die passen en fijn zitten zijn met mijn brede en hoge voeten vaak moeilijker te vinden. Door de vele kleuren is er ook altijd wel een paar dat bij je outfit past! Zo voegde ik laatst Converse All Stars in het rood toe aan mijn collectie. Mijn schoenenstash bestaat dan ook voor een grote deel uit deze gympen

Het enige paar echte zomerschoenen die je bij mij gaat vinden zijn mijn sleehakken. Deze kocht ik 3 geleden tijdens mijn reis naar Los Angeles en San Francisco. Ze zien er zo misschien best saai uit, maar aan mijn voeten met een leuke look staan ze mooi. En ondanks dat het sleehakken zijn loop ik hier echt perfect op! Ik draag ze nog steeds elke zomer!

Persoonlijk vind ik dat een paar Vans ook niet kan ontbreken! De zwarte Lite variant is mijn favoriet. Deze valt met elke look te combineren en loopt fantastisch. Deze schoen is extreem licht waardoor het bijna voelt alsof je op wolkjes loopt, haha! Zonder grappen, hier heb ik héél veel plezier aan beleefd tijdens mijn reis naar New York en Miami. Dat zegt genoeg denk ik!

In mijn stash vind je ook twee paar schoenen in dandy-look. Leuke stijl! Heb ik ze ook gedragen? NEE! Waarom heb je ze en dráág je ze niet? Nou… één paar kocht ik samen met mijn zusje in de sale van H&M. Niet echt goede schoenen, maar ze zijn wel mega gaaf. Ik heb ze meer als decoratie op mijn kamer staan, en zusje draagt ze. Het andere paar kocht ik in een impulsieve bui ‘voor erbij’. Voor €7 kon ik ze niet laten liggen, maar eenmaal thuis realiseerde ik mij toch dat ik ze toch echt niet fijn vind zitten. Oeps!

Schoenen Brede voeten Hoge wreef Schoenenstash

 

Enkellaarsjes en pumps

Gedurende de herfst draag ik nog regelmatig mijn Converse All Stars. In de herfst ruil ik deze echter vaker in voor een andere schoen, bijvoorbeeld enkellaarsjes. Deze vind ik mooi passen bij een herfstige look!

De zwarte enkellaarsjes zijn van het merk Gabor. Mijn favoriete merk! Ondanks mijn moeilijke voet wéét ik dat de schoenen van Gabor eigenlijk altijd goed zitten. Deze laarsjes kocht ik een tijdje geleden in de sale en heb ik nog niet aangehad. Dit zal na de zomer ongetwijfeld gaan gebeuren! Door de 3 verschillende zwarte materialen krijgt de schoen ook een wat bijzonder effect en zullen ze erg leuk staan bij een nette en feestelijke outfit!

De zwarte pumps met glitter kocht ik ooit voor een feest met galathema. Ik pas ze niet meer, maar kan ze niet wegdoen. De zilveren hak met sterren is er nog zo eentje. Een schoen die ik absoluut kocht omdat ik ze gewoon leuk vind.  Ach, voor dat kleine prijsje vond ik ze té leuk om niet tussen mijn eigen schoenenstash te zetten. Beetje stomme gewoonte van mij?

Schoenen Brede voeten Hoge wreef Schoenenstash

Herfst- en winterschoenen

Wat dan nog rest zijn de schoenen die ik draag als het echt herfst of winter is. Ondanks dat het vinden van passende schoenen die geschikt zijn voor de herfst en winter voor mij echt wel moeilijker is, zijn de herfst en winter absoluut mijn favoriete schoenseizoenen!

Het zwarte enkellaarsje kocht ik om te kijken of een soortgelijke schoen iets voor mij is. Hier hoop ik dit jaar dan ook een kwalitatieve variant van toe te kunnen voegen aan mijn schoenen. Ik wil sowieso meer gaan investeren in mooie schoenen van goede kwaliteit in plaats van veel goedkope schoenen. Daar loop ik veel beter op én het gaat langer mee!

Mijn absolute favorieten zijn de twee paar die ik afgelopen winter kocht. Ik was op zoek naar een niet te lomp stoer enkellaarsje toen ik deze met meerdere gespen en studs vond. Precies wat ik zocht! In dezelfde winkel vond ik toen ook de hogere laarsjes met zilveren chains, van het merk Prima Edizione. Deze schoenen lopen fantastisch, zijn gemaakt van leer en daardoor ook heel geschikt voor de winter. Dit is een goede investering geweest!

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *