Keepsake Collection | 22K en 14 karaat gouden sieraden voor het leven & volgende generaties

Xzota 14 karaat gouden sieraden

Sieraden kan ik nooit genoeg hebben. Ik houd van afwisseling en mix & match combinaties! Toch word ik ook erg blij van basics die ik altijd om kan houden. Dat is het geval bij sieraden gemaakt van goud, want die blijven mooi! Graag laat ik je mijn nieuwe 14 karaat gouden sieraden van Xzota zien!

Keepsake Collection | 14 karaat gouden sieraden

Ik heb twee gouden ringen die ik altijd draag. Een armband, ketting of oorbellen draag ik ook graag, maar heb ik niet standaard om. Tijdens mijn zoektocht voor een Moederdag cadeau kwam ik bij Xzota terecht. Zij hebben een prachtig assortiment met verschillende sieraden collecties.

14K goud

De Solid Gold Keepsake Collection bestaat uit 22K en 14 Karaat gouden sieraden die met de hand gemaakt zijn op Bali. De designs van deze sieraden zijn tijdloos en doordat ze van goud zijn gemaakt blijven ze mooi. Dat sluit goed aan bij de gedachte achter de collectie: ‘sieraden gemaakt voor het leven’. Zo kun je je eigen lifetime collectie bij elkaar sparen en kunnen de solid gold sieraden worden doorgegeven naar volgende generaties. Hoe mooi zijn sieraden met een sentimentele waarde? Ook om cadeau te geven!

Gouden armband 14K

14 karaat gouden armband

De Twisted gouden armband is een van mijn nieuwe sieraden. Een tijdloos sieraad, maar zo ontzettend mooi! De armband staat prachtig om mijn pols. Het twisted design geeft de armband een sierlijke uitstraling, maar doordat het een subtiele armband is kan ik hem ook goed combineren met andere sieraden.

14 karaat gouden ketting van Xzota

Figaro ketting 14K gold

Ik kan dezelfde dingen zeggen over de Figaro 14 karaat gouden ketting. De ketting heeft een lengtemaat van 45 centimeter en heeft een opengewerkt ontwerp met schakeltjes. Deze ketting uit de Keepsake Collection van Xzota staat prachtig om je hals!

Je kunt de ketting zo dragen, maar je kunt er ook een mooie pendant aanhangen om hem verder te personaliseren. Ook kun je hierin natuurlijk afwisselen!

Xzota sieraden

Meer sieraden van Xzota

Bij Xzota kun je enorm veel mooie sieraden vinden! Ook uit andere collecties. Zo werd ik opslag verliefd op een paar oorbellen uit de Sea of Love collectie. Deze zijn gemaakt van 925 zilver en verguld met 22K goud. Het subtiele ontwerp heeft een opvallende uitstraling door de mooie pareltjes! Ik weet zeker dat ik deze oorbellen vaak zal dragen. Een prachtige classic voor in je sieradencollectie!

Voor de zomer zijn de gold plated Multi Coral oorbellen een mooie keuze. Kleurrijk en heerlijk dreamy. Ook leuk om te combineren met gouden oorbellen, zoals de tiny dot hoops!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *