Mijn ervaring met Secret deodorant | Secret Clear Gel

Secret deodorant review amerikaanse deodorant

Secret deodorant is een deodorant die een helder laagje gel achterlaat op de huid. Hierdoor blijven er geen witte resten achter en ben je lange tijd beschermd tegen zweten en minder aangename geuren. Na een aantal tips besloot ik de deodorant van Secret een kans te geven! Lees verder voor mijn Secret deodorant review.

Mijn ervaring met deodorant

Het vinden van een goede deodorant is voor mij een jarenlange zoektocht geweest. Ik ben namelijk best moeilijk met deze producten. Dit heeft te maken met een gevoeligheid voor bepaalde geuren waardoor ik bijvoorbeeld hoofdpijn krijg, hoe de deodorant op de huid voelt en natuurlijk de effectiviteit van het product.

Uiteindelijk heb ik een goede deodorant gevonden en die gebruik ik inmiddels al jaren: de Lady Speed Stick deodorant. Ik schreef ook een review over de voor mij “beste deodorant ooit” op mijn blog. Naar aanleiding daarvan kreeg ik de tip om ook eens de deodorant van Secret te proberen.

Amerikaanse deodorant review

Secret deodorant

Secret Deodorant is net zoals Lady Speed Stick een deodorant uit de Verenigde Staten. In Nederland wordt het helaas niet bij de bekende drogisterijen verkocht, daarom bestel ik deze Amerikaanse deodorants online.

De deodorant van Secret is verkrijgbaar in verschillende series, zoals de Invisble Solid deodorant en de Clear Gel uitvoeringen. De Secret Invisble Solid is net zoals mijn favoriete Lady Speed Stick deodorant een deodorant in vaste stick vorm. De Clear Gel deodorant is de variant van Secret die ik heb besteld om te proberen.

Secret deodorant review | Secret Clear Gel

De Secret Clear Gel deodorant is een echt ander product dan de solid deodorants. Van de buitenkant lijken ze op elkaar, maar de inhoud is anders. De Secret Clear Gel deodorant bevat namelijk echt een gel substantie. Ik gebruik de Secret Clear Gel deodorant in de geur Lavender. Het was even wennen om dit onder mijn oksels aan te brengen, maar ik ben verkocht!

Het aanbrengen van de gel geeft een fris gevoel en beschermt mij met gemak de hele dag tegen vervelende geurtjes. Hij werkt echt super goed! Ook geeft de Clear Gel niet af op mijn kleding. Een groot voordeel ten opzichte van de stick deodorants die dat wel nog eens willen doen.

Al met al ben ik aangenaam verrast en enorm tevreden met de Secret deodorant. Ik gebruik hem dan ook graag! Met de deodorant doe ik ongeveer 1 tot 2 maanden.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *