Hunkemöller Fabrieksverkoop 2022 | Maastricht 15 t/m 19 maart

Hunkemöller Fabrieksverkoop 2022 in Maastricht

Er gaat weer een Hunkemöller Fabrieksverkoop plaatsvinden! Dit keer in Maastricht. Van 15 t/m 19 maart 2022 shop je hier Hunkemöller collecties tegen lage prijzen. Het is dé place to be voor de lingerlielover en koopjesjager! Alle informatie over de Hunkemöller Fabrieksverkoop 2022 in Maastricht lees je in dit artikel.

Handige informatie

De Hunkemöller Fabrieksverkoop vindt plaats van dinsdag 15 maart t/m zaterdag 19 maart 2022 in MECC Maastricht.

Adresgegevens:
Forum 100
6229 GV Maastricht

Online kaartje kopen voor Hunkemöller Fabrieksverkoop 2022

Voor toegang tot de fabrieksverkoop dien je vooraf aan je bezoek online een ticket aan te schaffen via Ticketfestival. Elke dag van het evenement is opgedeeld in verschillende tijdsvakken waarvoor je een toegangskaartje kan aanschaffen. Het kopen van kaartjes voor meerdere tijdsloten is natuurlijk ook mogelijk!

De tickets kosten €3 per stuk.

Prijzen tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht

De prijzen voor de Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2022 zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de prijzen bekend zijn zal ik deze delen in dit artikel.

De prijzen zullen in ieder geval tussen €1 en €10 liggen. Het betreft echt een outlet event en je kan hier enorm goede deals scoren. Er worden producten van Hunkemöller uit eerdere collecties verkocht tegen ware spotprijzen!

Meer lezen over Hunkemöller evenementen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *