Shoplog | Fabrieksverkoop Eindhoven

Fabrieksverkoop Eindhoven

Het stond al een tijdje op de planning en eindelijk was het zo ver: Hunkemöller Fabrieksverkoop Eindhoven! Ik ben geweest en laat mijn aankopen aan je zien!

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Eindelijk was het weer zover! Vol goede moed vertrok ik richting Eindhoven om daar het Beursgebouw binnen te stappen. Ook dit keer ben ik niet teleurgesteld!

Hunkemöller Fabrieksverkoop is een outlet-evenement die ik graag bezoek. Hier vind je allerlei items van Hunkemöller tegen kleine prijzen! Ideaal als je je kast wilt aanvullen met het een-en-ander aan pyjama’s en lingerie, maar ook voor leuke cadeautjes is dit de place to be!

Fabrieksverkoop Eindhoven

Zomersale

De Hunkemöller Fabrieksverkoop vind dit keer plaats na de zomersale. Deze editie kan dan ook wel als de zomereditie van de Hunkemöller Fabrieksverkoop gezien worden, er zijn voornamelijk items uit de zomercollectie te vinden.

Mijn aankopen van de Fabrieksverkoop Eindhoven

Ik heb flink geshopt en ging met vier volle tassen naar huis! Ik laat ik een aantal van mijn aankopen zien!

Bh’s en slips + strings

Voorafgaand aan dit evenement heb ik voor mijzelf besloten niet te veel bh’s te kopen. Na eerdere edities van de fabrieksverkoop en mijn aankopen bij de Victoria’s Secret Outlet heb ik meer dan genoeg bh’s… en ik heb nou eenmaal maar twee borsten! Dus helaas, mocht niet van mezelf.

Ik nam uiteindelijk toch drie bh’s mee. Bij de NOIR bh heb ik een bijpassende string kunnen vinden. Verder nam ik nog extra slips mee in mijn favoriete model!

Mijn aankopen

Accessoires

Deze editie van de Hunkemöller Fabrieksverkoop ging ik vooral los op accessoires! Héél veel leuke en lekker zachte huisslippers, toffe drinkbekers en mooie toilettasjes. Ook nam ik een reiskussen inclusief oogmasker mee. Verder nam ik ook nog een shitload aan sokken mee, deze zijn namelijk té leuk en kosten deze editie maar €1!

Ik raad je zeker aan bij de accessoires te kijken. Hier vind je leuke hebbedingetjes maar ook leuke items om cadeau te geven (denk feestdagen)!

Fabrieksverkoop Eindhoven

Beachwear

Gezien het feit dat je deze editie vooral items uit de zomercollectie kunt bemachtigen, kan strandmode van Hunkemöller natuurlijk ontbreken! Zelf nam ik een mooi badpak mee. Naast badpakken vind je ook leuke strandtuniekjes, jumpsuits en meer!

Pyjama’s van Hunkemöller

Ik ben een groot fan van de Hunkemöller pyjama’s. Gelukkig was er op dit gebied ook genoeg te vinden! Ik kocht verschillende korte pyjamasetjes, maar ook een lekkere dikke roze joggingsbroek, een fluweelblauwe sweater (ZO ZACHT!) en nog een lange pyjamaset!

Fabrieksverkoop Eindhoven

Mijn conclusie over Fabrieksverkoop Eindhoven

Ik ben goed geslaagd en wat mij betreft is deze editie zeker de moeite waard! Ik kon meteen naar binnen en heb bij de kassa een klein kwartiertje in de rij gestaan. Prima te doen dus!

Aan de kassa rekende ik €169,50 af voor items die normaal €761,54 zouden kosten. Ik bespaarde dus een bedrag van €592,04 (bijna 80%!) op mijn aankopen!

Wil jij ook gaan? In een eerder artikel deelde ik al handige informatie met betrekking tot Fabrieksverkoop Eindhoven. Daar vind je ook de prijslijst terug! Volgende maand is de Hunkemöller Fabrieksverkoop in Breda!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

 1. Hii, mag ik vragen hoe laat en op welke dag je bent gegaan? Ik zie zoveel mooie spullen die ik woensdagavond lang niet meer zag hangen/liggen! Goed geslaagd!
  Groetjes Lindy!

  1. Hoi Lindy! Ik ben dinsdag tussen 11:30 en ongeveer 15:30 aanwezig geweest op de fabrieksverkoop. Echter kan ik uit ervaring zeggen dat het moment waarop je gaat niet veel zegt. Er wordt veel aangevuld maar het is onbekend wanneer welke items aanwezig zijn, dit ligt er maar net aan wat er op dat moment uit de dozen komt waarmee ze aanvullen!

   Ben je wel nog geslaagd? 🙂

   Liefs Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *