Badmode | 3 x sexy badpak voor de tropische temperaturen van zomer 2018

Badmode 2018 Sexy Badpak Hunkemöller
Het is absoluut zomer. Ook als je in Nederland blijft is een bikini of badpak onmisbaar. We krijgen namelijk genoeg te maken met tropische temperaturen. Daarom heb ik 3 x sexy badpak voor jou op een rijtje gezet!

Sexy badpak of bikini

Zowel een badpak als bikini vind ik mooi. In een eerder artikel deelde ik al leuke bikini’s voor deze zomer. Zelf draag ik liever een badpak. Ik vind dat mijn figuur hier beter in uitkomt.  Badpakken zijn tegenwoordig helemaal niet meer alleen voor de oudere dames. Er zijn zoveel mooie, hippe en sexy badpakken! Ik zette er 3 op een rijtje.

Badmode 2018 Sexy Badpak Hunkemöller

1. Mosaic

Dit is een ontzettend mooi badpak, ook voor de dames met een buikje onder ons. Dit stoere badpak heeft namelijk een corrigerende werking op de buik. Vind ik stiekem wel fijn! Badpak ‘Mosaic’ heeft op de voorzijde een funky en zomers printje. De zij- en achterkant zijn army green. Ik vind de combinatie van print met pastelkleuren en effen army green heel tof!

Badmode 2018 Sexy Badpak Hunkemöller

2. Divine Doutzen

Badpak ‘Divine Doutzen’ is een heel ander soort badpak dan ‘Mosaic’. Door de uitsneden en en de extra bandjes boven de borst is dit een heel sexy badpak! Wel goed insmeren op alle plekken dus, met een goede SPF suncare, zoals de Hawaii zonnebrand! Dit badpak heeft zelfs veel weg van een bikini, het is eigenlijk enkel de verbinding aan de voorzijde tussen het ‘broekje’ en ’top’ die dit tot een badpak maakt.

Badmode 2018 Sexy Badpak Hunkemöller

3. Bling

Bling heeft als basis een vrij basic badpak. Ook dit badpak heeft verstelbare bandjes zodat je deze kunt aanpassen voor draagcomfort. Al is het een vrij basic badpak, de gekruiste bandjes op de rug en vooral het laag uitgesneden veter-effect bij de borst zijn de details die dit badpak spannend maken. Een sportief, basic maar vooral ontzettend sexy badpak!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *