Géén bad? | LUSH introduceert de LUSH Shower Bomb!

Lush shower bomb
BREAKING NEWS! Lush staat bekend om de kleurrijke en fijn geurende bath bombs. Deze bath bombs zijn fantastisch, maar je hebt er dus wél een bad voor nodig. Daarom komt Lush nu met shower bombs! Lush Shower bomb is een product waarmee jij ook zónder bad, onder de douche, kunt genieten van de heerlijke producten.

Bath bombs van Lush

Ik ben een groot fan van de bath bombs van Lush. Ik heb dan ook het geluk dat wij een heerlijk bad hebben. Lush heeft een grote diversiteit aan bath bombs in het assortiment. Ze zijn kleurrijk en hebben de meest lekkere geuren. Daarnaast bevatten de bath bombs van Lush veel verzorgende ingrediënten! Ik vind de bath bombs van Lush echt heel fijn!

De bath bombs van Lush gebruik ik niet elke keer dat ik in bad ga. Ik gebruik deze vooral wanneer ik écht toe ben aan een bad en weet dat ik er lang in zal zitten, haha. Mijn all-time favorite is Lush bath bomb Sex Bomb.

Geen bad? Nu is er de Lush Shower Bomb

Voor een bath bomb heb je, zoals de naam al zegt, een bad nodig. Niet iedereen heeft dit natuurlijk. Daarom komt Lush nu met de shower bomb! Zou Lush shower bomb dé oplossing  zijn voor iedereen die geen bad heeft?

Er zijn al verschillende shower bombs gelanceerd. De shower bombs zouden veranderen in een zachte reinigingsmousse die je tijdens het douchen over je lichaam kunt verdelen. Ik ben erg benieuwd!

  • De Karma Shower Bomb – ‘Braziliaanse sinaasappel- en dennenolie met aardse patchoeli.’
  • Koyaanisqatsi Shower Bomb – ‘Kalmerende lavendel en kamille met ylang ylang en violetblad.’
  • Not Sleepy Shower Bomb – ‘Siciliaanse citroen, limoen en Braziliaanse sinaasappeloliën’
  • Sleepy Shower Bomb -‘Kalmerende lavendel entonka-schuim met ylang-ylang.’

De showers bombs kosten €2,95 per stuk. Een leuke prijs om het eens te proberen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *