14K gouden sieraden | Minimalistische sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard

Laatst schreef ik al dat ik vaker sieraden wil gaan dragen. Dat doe ik namelijk, naar mijn zin, niet vaak genoeg. Vandaag laat ik je dan ook graag wat nieuwe sieraadjes zien van het merk Isabel Bernard. Prachtige 14 karaat gouden sieraden! Deze gaan er zeker bij helpen om vaker sieraden te dragen!

Minimalistische sieraden

Ik draag niet zo heel vaak sieraden. Zeker in deze rare tijden kleed ik mij minder fashionable en loop ik een groot deel van de tijd in huispakken rond. Dan draag ik dus ook geen sieraden.

Het dragen van sieraden is wel iets wat ik meer wil doen. Het staat namelijk prachtig! Mijn sieradenstijl is over het algemeen minimalistisch te noemen. Subtiel en geen gekke kleuren, dus gewoon goud of zilver. Ik laat je graag wat nieuwe sieraadjes zien die ik helemaal tof vind!

Isabel Bernard

Sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard is een sieradenmerkje met ontzettend mooie sieraden in een veelal minimalistische stijl. De sieradencollectie van het merk is gebaseerd op de favoriete plekken van Isabel in haar woonplaats Parijs. Alle sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud.

Ik vind Isabel Bernard zo’n leuk sieradenmerk! De sieraden zijn dus vrij minimalistisch en hierdoor dagelijks te dragen, maar kunnen ook jouw look afmaken voor een speciale gelegenheid! Love it!

Gouden armbanden – Pascalle en Beau

Als ik sieraden draag zijn dat vaak oorbellen, soms een ketting. Maar een mooie armband had ik helemààl nog niet! Stom, want een armband vind ik vaak prachtig staan, zeker met mooie gelakte nagels.

Het werd dus tijd voor een armband. Sterker nog: het werden er twee! De Rivoli 14 karaat gouden armbanden giftset bevat de armbanden ‘Rivoli Pascalle’ en ‘Rivoli Beau’ Deze armbandjes van Isabel Bernard zijn prachtig! Doordat ze zo subtiel zijn zijn ze zowel apart als samen mooi te dragen.

Collier van Isabel Bernard- Rivoli Anne

Wat een mooie ketting! Deze 14 karaat gouden ketting is ook weer heerlijk subtiel en ontzettend verfijnd. Wat een prachtige sieradencollectie! Gouden collier ‘Anne’ uit de Rivoli lijn matcht perfect met armband ‘Pascalle’. Deze heeft dezelfde schakeltjes. Echter zijn alle sieraden onderling perfect te combineren, wat het makkelijker maakt om ze vaak te dragen!

Isabel Bernard

Gouden creolen – Le Marais Océane

Wauw! WAUW! Ik ben helemaal verliefd op deze creolen. Oorbellen zijn het soort sieraden welke ik waarschijnlijk het meest draag. Deze gouden creolen zijn vrij klein waardoor ze subtiel te combineren zijn en eventueel ook prachtig zullen staan in een earparty. De kleine parel aan de creolen maakt het helemaal af en geeft precies dat beetje extra aan jouw look.

De sieraden stralen enorme luxe uit. Ze zijn prachtig subtiel maar ontzettend gedetailleerd. De sieraden worden geleverd in een mooi doosje waardoor het ook meteen een perfect cadeautje is! Je krijgt nu tijdelijk bij ook gratis zilveren oorstekers bij je bestelling, meteen een extra cadeautje (voor jezelf)!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *