Mijn Annadiva beachlook | badmode kopen voor elk figuur

AnnaDiva Swim bikini grote cupmaat

De zomer is in zicht, mijn vakantie geboekt en dus is het tijd voor mooie badmode. Het vinden van een mooi badpak of leuke bikini is iets wat ik altijd erg lastig heb gevonden met mijn curves. Dit jaar was het echter bij de eerste bikini raak! Ik vertel je daarom graag waar ik zo goed geslaagd ben en welke badmode van Annadiva Swim ik kan aanraden, die aansluit op de badmode trends 2022!

De 3 B’s waar ik mee struggle bij badmode kopen

Het kopen van zwemkleding voor de vakantie heb ik nooit leuk gevonden. Dit komt vooral door de struggles die ik ervaar bij het passen van badmode. Ik noem het ook wel de 3 B’s: Billen, Buik en Borsten. Ik heb namelijk best wat behoorlijke curves en dat maakt badmode kopen niet makkelijker.

Ik keek er op zijn zachtst gezegd dan ook niet heel erg naar uit om nieuwe badmode te kopen. Iets wat ik wel nodig heb. Tegen mijn verwachtingen in ben ik meteen geslaagd en dat heeft alles te maken met het badmode merk dat ik kocht!

Annadiva swim badmode 2022

Annadiva Swim

Annadiva Swim is het eigen badmode merk van Annadiva, een lingeriewinkel- en webshop met een grote range in (cup)maten. De badmode collectie bestaat uit comfortabele badpakken, mooie bikini’s en leuke (strand)accessoires.

De Annadiva Swim collectie bestaat uit verschillende lijnen. Het is een combinatie van frisse prints en mooie, tijdloze basics. Elke badmode lijn bestaat uit een badpak, een leuke matching accessoire (zoals een strandjurkje, pareo of haarband) en verschillende bikinislips- en topjes. Zo kun je jouw beachlook bij elkaar mixen & matchen!

bikini grote cupmaat AnnaDiva Swim badmode 2022

Mijn beachlook

In de Annadiva Swim collectie vond ik meteen mijn perfecte badmode match. Goede fittings, bikini grote cup & kwalitatieve materialen zorgen ervoor dat de badmode mij goed past en ik een bikini kon vinden waarin ik mij mooi en zeker voel!

Ik heb gekozen voor zwemkleding uit de Smocky collectie. Deze collectie bestaat uit badmode items in een prachtige fuchsia kleur, gemaakt van een luxe textuurstof. De kleur roze is mijn favoriet en dus was de keuze wel voorspelbaar! De voorgevormde balconette bikinitop combineer ik met het high waisted bikinibroekje. De overslagjurk met Tropics print maakt mijn beachlook helemaal af!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *