NEW IN | Pink Gellac Uncovered5

Pink Gelllac Uncovered5

Pink Gellac heeft een nieuwe kleurcollectie uitgebracht. Het gaat om de 5e kleurcollectie in de Uncovered reeks: Pink Gellac Uncovered5.

Over Pink Gellac

Sinds ik kennis heb gemaakt met Pink Gellac kan ik absoluut niet meer zonder. Mijn verzameling kleuren is inmiddels erg groot én ook schreef ik al een reeks blogartikelen over de producten van Pink Gellac.

Uncovered5 Pink Gellac

Uncovered reeks

Pink Gellac lanceert regelmatig een nieuwe kleurcollectie. De kleurcollecties uit de Uncovered reeks zijn een terugkerend item. De kleuren uit de Uncovered collecties van Pink Gellac bevatten elk nude- en neutrale tinten die geschikt zijn voor elke vrouw!

De Uncovered1 collectie bestaat uit zeer neutrale nude-tinten. De Uncovered2 collectie van Pink Gellac bestaat uit nude gellak kleuren die perfect samen gaan met een zongebruinde huid. Uncovered3 bestaat uit een samenstelling voor roze- en paars tinten. Voor de Uncovered4 collectie – één van mijn favorieten! – zijn winterse nude tinten geselecteerd.

Nu is er ook de Uncovered5 collectie van Pink Gellac

Uncovered Pink Gellac

Pink Gellac Uncovered5

Uncovered5 is de nieuwste kleurcollectie in de Uncovered reeks van Pink Gellac. Deze kleurcollectie bestaat uit 5 neutrale kleuren passend bij elke outfit én huidtype!

De collectie bestaat uit de kleuren: ‘Moody Mauve’, ‘Neutral Lavender’, ‘Powdered Mauve’, ‘Fresh Pink’ en ‘Pale Pink’.

278 ‘Moody Mauve’

Dit is een ontzettend mooie donkere nude kleur. ‘Moody Mauve’ heeft een romige finish en een bruine ondertoon. Deze donkere nude is ontzettend geschikt voor de winter, maar is het gehele jaar door te dragen!

277 ‘ Neutral Lavender’

De naam zegt het al, dit is een mooie lavendelkleur. Een neutrale kleur met een paarse ondertoon. Daarmee past deze kleur uit de collectie helemaal binnen de huidige trends.

276 ‘Powered Mauve’

Een zachte neutrale tint met – net zoals de andere kleuren uit de collectie – een creamy finish. ‘Powdered Mauve’ neigt naar nude roze met een paarse ondertoon.

275 ‘Fresh Pink’

‘Fresh Pink’ is een roze kleur met een warme ondertoon. Deze kleur uit de collectie is ook wel een meer opvallende ‘nude’ tint. De romige finish vind ik persoonlijk erg tof bij deze roze kleur.

274 ‘Pale Pink’

De laatste kleur in de Uncovered5 collectie is ‘Pale Pink’. Dit is een hele lichte neutrale kleur. Mocht je op zoek zijn naar een heldere nude met een lichte roze ondertoon dan is ‘Pale Pink’ de kleur voor jou!

Ik vind de Uncovered5 collectie ontzettend geslaagd! Alle kleuren zijn eigenlijk het hele jaar door te dragen en zijn goed de combineren wat betreft outfits en huidskleur. Mijn favorieten – zeker voor dit seizoen – zijn toch zeker wel ‘Moody Mauve’ en ‘Powdered Mauve’. Meer mooie herfstkleuren vind je in de Pink Gellac Imperial Collection.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *