Wishlist | Items van de Hunkemöller Doutzen’s Stories collectie

Doutzen's Stories

WAUW! Hunkemöller heeft een nieuwe collectie in samenwerking met Doutzen Kroes gelanceerd. Deze nieuwe Doutzen’s Stories collectie is echt ontzettend mooi! De nieuwe Doutzen’s Stories collectie is romantisch én sexy!

Over Doutzen’s Stories

Het is niet de eerste collectie die ontstaat uit een samenwerking tussen Hunkemöller en Doutzen. Al eerder werden er collecties in de Doutzen’s Stories reeks gelanceerd.

De nieuwe Doutzen’s Stories collectie biedt keuze uit zowel sexy- en verleidelijke- als romantische lingerie, in een kleurenpalet met ‘classic black’ en romantische tinten. Kenmerkend voor deze collectie is het veelgebruikte kant voor een romantische ‘feel’.

Hunkemöller Doutzen's Stories

Mijn wishlist

De gehele Doutzen’s Stories collectie is ontzettend mooi, maar een aantal van deze items staan écht hoog op mijn verlanglijstje!

Body Nightshade Doutzen is een ontzettend sexy en luxueuze body met mouwen. Dit item staat ontzettend hoog op mijn wishlist, je kunt er namelijk veel kanten mee op! Combineer deze body met een leuke jeans en een eventueel jacket en klaar is je outfit!

De Longline beugel bh ‘Nightshade’ in de kleur blauw is een item waarvan ik absoluut niet kan zeggen dat ik al iets soortgelijks in mijn kast heb hangen. De blauwe tint is betoverend en uniek! Deze bh en bijpassende slips met satijnen look-and-feel zal ik snel toevoegen aan mijn kast!

Het is weer koud! Ik kan in ieder geval al niet meer zonder warme sokken. De gebreide sokken ‘Doutzen’ zijn zachte en warmen sokken met mooi details. Hebben! Ook leuk als cadeautje voor de feestdagen natuurlijk!

Doutzen Stories  Hunkemöller Doutzen's Stories

Meer Hunkemöller items

Ik heb een hele kledingkast vol met items van Hunkemöller. In augustus lanceerde Hunkemöller de capsule collectie Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze waarvan ik de items uit de ‘Zinnia Rose’-lijn inmiddels in mijn kast heb hangen. Nu het koude weer zich weer veel laat zien kan ik ook absoluut niet zonder mijn fijne pyjama’s!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *