Parfum review | Guerlain La Petite Robe Noire Intense review

Guerlain La Petite Robe Noire intense

Verleidelijk, intens en met een vleugje zoetigheid รก la suikerspin. Dat is La Petite Robe Noire Intense van Guerlain, een parfum waar ik al lange tijd benieuwd naar was. Ook benieuwd naar dit parfum? Lees nu mijn review!

Guerlain La Petite Robe Noire

Het parfum La Petite Robe Noire van Guerlain maakte mij al lange tijd nieuwsgierig. Nog nooit had ik het parfum geroken, maar ik zag hem online veelvuldig voorbijkomen. De flacons zijn charmant en trokken mijn aandacht. “La Petite Robe Noire” staat voor little black dress en dit zie je terug op de flacon. Hoe meer ik dit parfum voorbij zag komen en er vervolgens over begon te lezen, hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat dit echt een geur voor mij is!

Na wat verder onderzoek besloot ik te gaan de “intense” variant op de originele La Petite Robe Noire van Guerlain.

La Petite Robe Noire Intense Review

La Petite Robe Noire Intense

Het parfum van Guerlain werd in 2016 gelanceerd en is de Intense-editie van de originele La Petite Robe Noire, die afkomstig is uit 2012. Het parfum is als volgt opgebouwd:

Topnoten: Cassis, Bosbes, Framboos, Suikerspin en limoen
Hartnoten: Jasmijn, Oranjebloesem en Bulgaarse roos.
Basisnoten: Vanille, Patchouli, Sandelhout en Muskus

Guerlain La Petite Robe Noire Intense Review

Parfum review

Ik bestelde het parfum op de gok, zonder het ooit geroken te hebben. Na het lezen van enkele reviews en het ziet van de geurnoten durfde ik dat wel aan. Inmiddels kan ik zeggen dat dit parfum helemaal mijn geur is. Het is een intense, zware en zoete geur, maar dat is precies ook wat ik lekker vind. Net zoals Abercrombie & Fitch Authentic Night. De geur heeft veel fruitige topnoten, een hart van bloemengeuren en wat kruidigere basisnoten. De geurnoten suikerspin en vanille geven een zoete toevoeging en maken dat de drager van het parfum ruikt “om op te eten”.

Het parfum doet zijn naam eer aan, want de geur is “intens” te noemen en laat zich goed dragen op avonden in een little black dress. Een beetje sexy en verleidelijk is deze geur dus wel!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *