Ketting met jaartal: ook leuk om cadeau te geven

Ketting met jaartal

Een ketting met jaartal: hoe leuk is dat? Mijn nieuwste sieraad is een goudkleurige ketting met mijn geboortejaar en ik ben er ontzettend blij mee. Een ketting met jaartal is ook leuk om cadeau te geven! Zo geef je een persoonlijk cadeau wat ze altijd bij zich kan dragen!

My Jewellery sieraden

Ik draag graag sieraden. Vooral kettingen en oorbellen draag ik vaak. Ik vind het leuk om veel verschillende sieraden te hebben zodat ik hierin kan afwisselen, maar ook leuke combinaties kan maken. Kwaliteit van de sieraden vind ik belangrijk, maar omdat ik graag een ruime collectie heb voor de afwisseling is het fijn als ze ook betaalbaar zijn. Zo kan ik af en toe een nieuwe ketting of paar oorbellen kopen.

Om die reden is My Jewellery een favoriet als het gaat om sieraden. Zij hebben een zeer ruim en betaalbaar aanbod aan sieraden en er er wordt regelmatig een nieuwe sieradencollectie uitgebracht, geïnspireerd op de laatste fashion trends en passend bij het seizoen.

Ketting met jaartal

Mijn laatste aanwinst van My Jewellery is een ketting met mijn geboortejaar: 2000. ‘Ketting jaartal’ is verkrijgbaar in goud en zilver voor €19,95. Zelf heb ik de ketting met mijn geboortejaar in de kleur goud. De meeste sieraden die ik draag zijn goud van kleur en hierdoor kan ik ze goed combineren.

Deze My Jewellery ketting is gemaakt van roestvrij staal, een materiaal wat erom bekend staat niet te verkleuren. Hierdoor blijft de ketting lang mooi. Om die reden kies ik graag voor sieraden gemaakt van dit materiaal, want anders kunnen sieraden vaak snel verkleuren in verband met het contact met de huid.

‘Ketting jaartal’ is een korte ketting (38 cm en tot 5 cm langer te verstellen) en door zijn subtiliteit erg leuk om te combineren met andere kettinkjes! Combineer hem bijvoorbeeld met wat langere kettinkjes. Met of zonder bedel.

Geef een ketting cadeau

De My Jewellery ‘ketting jaartal’ is verkrijgbaar vanaf jaartal 1975 tot en met 2020. Het is ook een erg leuk cadeau om te geven. Geef een ketting cadeau met haar geboortejaar of een ander jaar met sentimentele waarde, zoals bijvoorbeeld het jaar waarin je elkaar als vriendinnen hebt leren kennen. De ketting is een mooi en persoonlijk cadeau om te geven!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *