Girls Can Say Anything van Zadig & Voltaire

Girls can say anything review

Girls can say anything is een gewaagd eau de parfum voor ongerepte vrouwen. Het is een fris parfum in combinatie met een aantal zwaardere geurnoten, wat de geur een gewaagd tintje geeft. Een perfecte geur als je op zoek bent naar een parfum om elke dag te dragen! Lees de Girls can say anything review en ontdek meer over het parfum.

Zadig & Voltaire

Het merk Zadig & Voltaire is van oorsprong Frans. De eerste Zadig & Voltaire winkel ooit werd dan ook geopend in Parijs. Het merk kennen we van luxe designer kleding en tassen, maar in Nederland tegenwoordig vooral van parfum. Denk aan de populaire geuren ‘This is her!’, ‘Girls can do anything’, Girls can be crazy’ en ‘Girls can say anything’. Op die laatste geur ga ik verder in.

Girls can say anything review zadig & voltaire

Girls can say anything

Girls can say anything is een eau de parfum van Zadig & Voltaire dat werd gelanceerd in 2018. De geur is speciaal ontworpen voor vrouwen die niet snel op hun mondje zijn gevallen, vandaar de naam van het parfum.

De geur van het parfum Girls can say anything is als volgt opgebouwd:

Topnoten: Iris en Pioenroos
Hartnoten: Tonkaboon
Basisnoten: Vanille, Varen, Amber en Muskus

De perfecte incarnatie van nieuwe vrouwelijkheid, ongerept en onbeschaamd. Een overheerlijke geur met subtiele bloemige akkoorden van iris en pioenroos, afgewerkt met door muskus geïnfuseerde tonka en vanille.

Zadig & Voltaire Girls can say anything review

Girls can say anything is een heel frisse geur met een aantal wat warmere en zwaardere geurnoten. Fris en bovenal vrouwelijk, mede door de Iris en Pioenroos. Daarmee is het een heel geschikt alledaags parfum om casual te dragen. De frisse geur van het parfum blijft lang aanwezig, wat natuurlijk echt top is. Hierdoor geniet je de hele dag door van het parfum zonder dat je (vaak) moet bij sprayen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *