Kind warm aankleden? Zo blijft het stylish!

Kinder winterjas warm aankleden

Je wil jouw kind natuurlijk warm inpakken voor de kou buiten, om zo een stevige verkoudheid of griepje te mijden. Het plezier van buitenspelen mag namelijk niet ten koste gaan van het koude weer. En ook om naar school te gaan of op bezoek zullen er buien en kou getrotseerd moeten worden. Maar je kind warm aankleden, hoe doe je dat het beste? Zó zorg je dat je kind het niet koud krijgt én er nog steeds leuk uitziet!

Toffe kinderkleding outfit

Het begint allemaal bij de basis: een leuke, mooie of stoere outfit voor jouw kind. Een look die bij hem of haar past en die lekker zit. Bij Kixx.nl vind je hippe kinderkleding van de tofste merken, zoals Levi’s, Scotch & Soda, Vingino en Black Bananas.

Warme trui of vest

Werken met laagjes is de ideale manier om je kind warm aan te kleden! Zo kun je de outfit makkelijk aanpassen op de temperaturen, buiten en binnen. Een trui houd je lekker warm, maar met een blouseje of t-shirt eronder kan je deze ook snel uitdoen als het binnen – bijvoorbeeld op school – toch wel een beetje te warm is. Een vest is ook een ideaal warm kledingstuk voor in de winter!

Thermokleding

Mocht het nou echt héél erg koud zijn dan kan het verstandig zijn om je kind thermokleding aan te trekken, zoals bijvoorbeeld een thermoshirt of thermolegging. Deze speciale kleding zorgt ervoor dat de eigen lichaamswarmte goed wordt vastgehouden. Dit is bijvoorbeeld echt een uitkomst als er een stuk gefietst moet worden, of om de kids aan te kleden voor een dagje op de schaatsbaan!

Winterjas voor kinderen

Onmisbaar in de winter is een warme kinder winterjas. Een die ervoor zorgt dat je kind goed beschermd is tegen de kou, maar die tegelijkertijd niet beperkt in bewegingsvrijheid tijdens het spelen. Een fijne winterjas is dan ook een echte must have!

Omdat kinderen nog groeien en daardoor toch wat vaker een nieuwe winterjas nodig hebben kun je voor een mooie jas volgens de huidige trends kiezen. Ook dit najaar blijven opvallende kleuren populair, zoals roze en groen! Natuurlijk zijn er ook veel mooie en goede kinder winterjassen te vinden in neutralere kleuren. Deze kun je dan combineren met toffe accessoires!

Sjaal, muts & handschoenen

Tijd om naar buiten te gaan? Als de warme kinderwinterjas aan is kun je het extra warm maken met een leuke en warme sjaal. Zit er geen capuchon aan de jas of wil je het voorhoofd nog extra bedekken? Shop dan een leuke muts, hoofdband en/of oorwarmers voor je kindje. Zo blijven de oren ook lekker warm en wordt een pijnlijk koud voorhoofd voorkomen. Handschoenen mogen – zeker tijdens het fietsen of spelen in de sneeuw – natuurlijk ook echt niet missen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *