Messing in de badkamer voor een chique look!

Messing in de badkamer hotelchique gouden kranen messing

De badkamer is een belangrijke ruimte in ons huis. Het is een plek waar we ons aankleden, ons wassen en ontspannen. Het is daarom belangrijk om deze ruimte aan te passen aan onze persoonlijke stijl en smaak. Wij hebben in onze badkamer luxe messing en gouden elementen toegevoegd, wat zorgt voor een chique uitstraling! In dit artikel geef ik je inspiratie voor hoe je deze trend in je eigen badkamer kunt toepassen.

Messing kranen

Messing kranen zijn een echte eyecatcher in de badkamer. Ze geven een luxe uitstraling en passen goed bij verschillende woonstijlen, zoals klassiek, chique en modern. Bovendien zijn messing kranen duurzamer dan andere materialen, waardoor ze langer meegaan. De investering zijn ze dus zeker waard!

Messing kranen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten designs, van een klassieke stijl tot een moderne look. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke badkamerstijl. Zelf hebben wij voor de wastafels kranen van geborsteld messing in een strak, modern design. In de douche hebben wij een regendoucheset van Grohe in de kleur ‘Brushed Bronze’. Precies wat we zochten voor de look van ons toilet en de badkamer!

Messing in de badkamer hotelchique gouden kranen messing

Gouden badkameraccessoires

Naast messing kranen, zijn gouden badkameraccessoires een andere manier om een luxe toe te voegen aan de badkamer. Gouden badkameraccessoires geven de badkamer een elegante touch. Denk aan een gouden toilet- of tandenborstelhouder, zeepdispenser of handdoekenringen.

Messing in de badkamer combineren

Een toevoeging van messing en goud is een prachtige manier om de badkamer een luxe uitstraling te geven. Hiermee creëer je een unieke en luxe uitstraling in de badkamer. Wij hebben donkere badkamertegels gecombineerd met messing- en gouden accenten. Deze vind je terug in accessoires en de tegels van de badkamernisjes. Het zorgt voor een prachtige hotelchique badkamer uitstraling!

Door het goud of messing in de badkamer op verschillende plekken terug te laten komen creëer je een samenhangende en luxe uitstraling! Of je nu kiest voor messing kranen, gouden badkameraccessoires of een combinatie van beide, je badkamer zal er prachtig uitzien!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *