Bonfeu BonVes: meer dan een vuurkorf (voor een unieke outdoor cooking ervaring!)

BonFeu Bonves review

Een avond rond het vuur, marshmallows roosteren of lekker barbecueën. Dat zijn gezellige dingen die je allemaal kan doen met de BonFeu BonVes! Het is namelijk meer dan alleen een vuurkorf. Deze luxe tuinhaard is dan ook een echte aanwinst voor je tuin en terras!

Over BonFeu

Het Nederlandse merk BonFeu heeft een assortiment met verschillende vuurproducten voor in je tuin: van tuinhaarden tot luxe vuurschalen. Een echte sfeervolle aanwinst voor je tuin! De producten hebben namelijk een herkenbaar, goed uitgedacht en trendy design en zijn gemaakt van hoge kwaliteit.

Het unieke én mega leuke aan de BonFeu is dat zij meerdere producten ontwikkelen die naast het branden van hout ook te gebruiken zijn om buiten te koken. De BonFeu BonVes is er hier één van!

Bonfeu tuinhaard vuurkorf

BonFeu BonVes: vuurkorf en barbecue in één

De BonFeu BonVes is een vuurkorf gemaakt van staal, met een toffe robuuste en eigentijdse uitstraling! Hij is verkrijgbaar in zowel de BonVes 34 als de BonVes 45 versie. Die laatste is de grotere versie en dat is de vuurkorf die wij in de tuin hebben staan!

Uniek aan deze vuurkorf is dat je ‘m voor meer kan gebruiken dan alleen het stoken van vuur. Bij de luxe vuurkorf wordt ook een BBQ-grill en pook geleverd, zodat je de BonVes – naast voor de warmte – ook kan gebruiken om heerlijk te barbecueën. Grill een paar lekkere hamburgers, barbecueworstjes of iets anders wat jullie lekker vinden. Door het gebruik van de bijgeleverde middenplaat kan je zelfs op twee verschillende hoogtes koken! Het is dan ook een mooie aanvulling op een pizza oven buiten in de tuin als jullie van lekker buiten eten en koken houden!

Bonfeu tuinhaard

Kookaccessoires van BonFeu

Naast de prachtig ontworpen vuurkorven, terrashaarden en vuurschalen heeft de BonFeu collectie ook een aantal kookaccessoires waarmee jij jouw outdoor cooking ervaring kan uitbreiden: zoals een handige spatel, braadplank en een mooi schort.

Ook heeft het merk de BonFeu Plancha ontwikkeld, en die hebben wij uitgeprobeerd! Het is een plaat van 6 millimeter dik staal die je op jouw BonFeu item – in ons geval de BonVes 45 – kan bevestigen. Hierop kan je de lekkerste gerechten grillen en is er ruimte genoeg om te koken! Je ziet dan door de open cirkel het vuur branden.

BonFeu BonVes

Unieke BBQ ervaring

Wat ben ik blij met BonFeu’s BonVes! Je kunt hem multifunctioneel gebruiken – voor zowel een gezellige avond rond de vuurkorf als voor outdoor cooking – en het design is een lust voor het oog! Prachtig in de tuin en op het terras staat ‘ ie dus! Dat je buiten kan koken, barbecueën en grillen terwijl je het vuur ziet branden door het geperforeerde staal zorgt voor een unieke BBQ ervaring!

Wij gebruiken hem nu als vuurkorf buiten en kunnen niet wachten om – als de lente en zomer aanbreken – de BonFeu BonVes te gaan gebruiken om op te bakken & grillen. Wij vinden het heerlijk om lekker lang buiten te zitten en gezellig samen te eten in de tuin, onder de overkapping. Een lekkere uitgebreide barbecue om daarna rondom de vuurkorf de avond af te sluiten… Dit zullen zeker weten fijne & mooie momenten worden!

Enthousiast geworden? Dat snap ik! Bekijk dan de verschillende BonFeu dealers en ontdek waar bij jou in de buurt (of online) je de vuurproducten koopt!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *