BaByliss 4-in-1 föhnborstel review: een must-have is in je haarstylingroutine!

BaByliss 4-in-1 föhnborstel review

Ik gebruik maar weinig tools en producten voor mijn haar, maar een föhnborstel is wat mij betreft echt onmisbaar! Deze tool is ideaal om mijn haar droog te föhnen en tegelijkertijd te kunnen stylen. Ideaal voor als je weinig geduld hebt! BaByliss – het bekende merk voor hairstyling tools – introduceert een nieuwe föhnborstel in hun Hydro-Fusion familie: de Hydro-Fusion 4-in-1 föhnborstel! Met maar liefst 4 verschillende opzetstukken kun je deze tool gebruiken voor het drogen, glad maken en steilen van je haar, en voor het aanbrengen van volume en vorm! En ik mocht ‘m uitproberen!

Waarom een föhnborstel gebruiken?

Zoals ik al aangaf is de föhnborstel mijn go-to hairstyling tool! Dat komt omdat je er verschillende kanten mee op kan en het gewoon heel makkelijk werkt.

De borstelharen van de föhnborstel helpen bij het detangleren van je haar terwijl je het droogt, waardoor het minder pluizig opdroogt. De borstelharen zorgen ook voor volume en vorm, zodat je haar er volumineus en gezond uitziet. Een ander voordeel van een föhnborstel vind ik dat het de stylingtijd verkort. Je hoeft niet langer te wachten tot je haar volledig droog is voordat je begint met stylen, waardoor je je haar sneller kunt doen. Zeker in de ochtend bespaart dit veel tijd!

Hydro-Fusion haarstyling tools van BaByliss

Hydro-Fusion haarstyling tools van BaByliss

De 4-in-1 föhnborstel van BaByliss is de nieuwste toevoeging aan de Hydro-Fusion familie die bestaat uit haarstyling tools welke zijn ontworpen met Advanced Plasma Technology. Dit zorgt ervoor dat de vochtbalans van je haren op peil wordt gehouden, waardoor het verzorgd en pluisvrij zal zijn!

BaByliss 4-in-1 Föhnborstel

De nieuwste föhnborstel van BaByliss is – zoals de naam al zegt – een 4-in-1 föhnborstel. De föhnborstel komt namelijk met maar liefst 4 verschillende opzetstukken voor verschillende gebruiksdoeleinden.

  • Keramische borstel
  • Straightening borstel
  • Zacht gladmakende borstel
  • Blaasmond
Hydro-Fusion haarstyling tools van BaByliss

Mijn föhnborstel review

Ik kon al niet zonder föhnborstel, maar nu helemaal niet meer! Deze föhnborstel is namelijk zoveel meer: het is mijn föhn, steiltang en haarverzorging.

Hiermee droog ik mijn haar en maak ik mijn pluizende haar glad, waardoor het er verzorgd uitziet. Van mezelf heb ik al behoorlijk steil haar, maar regelmatig zit er toch wat lichte slag in – bijvoorbeeld als ik mijn haar in een knot heb gehad. Met de straightening borstel wordt mijn haar nóg steiler en ziet het er gewoon een stuk netter en glanzender uit. En de keramische borstel is heel fijn om toch wat model in mijn kapsel te brengen!

Alles wat ik nodig heb voor een mooie, verzorgde look van mijn haren is tegenwoordig deze 4-in-1 föhnborstel van BaByliss!

De producten van BaByliss zijn te koop via BaByliss.com en bij erkende dealers.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *