De lekkerste parfum voor in de zomer

zomer parfum voor vrouwen

Zoek je nog een heerlijk parfum dat perfect is om te dragen in de zomer? In dit artikel heb ik 4 x lente- en zomer parfum voor je op een rij gezet. Vindt de perfecte zomergeur voor jezelf!

Favoriete zomer parfum en lente parfum

Ik houd enorm van lekkere geuren. Ook in de lente en zomer spray ik graag een lekker parfum op, hoewel je in de zomer natuurlijk wel moet oppassen met parfum in de zon dragen. Ik deel mijn favoriete lente- en zomer parfum.

Jil Sander Sun summer edition 2020

Jil Sander Sun

Jil Sander Sun is dé klassieker als het gaat om parfums voor in de zomer. Naast de heerlijk zomerse geur komt dit mede doordat dit een van de weinige parfums is die daadwerkelijk in de zon te dragen is. Sun is al jaren één van mijn favoriete geuren en ook een van de weinige geuren die ik elk jaar weer opmaak en opnieuw koop.

Naast de klassieke Jil Sander Sun geur koop ik ook graag limited editions, zoals de Jil Sander Sun summer edition 2020 en Jil Sander Sun Pop.

Escada Flor del Sol review zomer parfum

Escada Flor del Sol

Een ander zomers parfum is Flor del Sol van Escada. Het is een zeer exotisch parfum met geurnoten als onder andere sinaasappel, tequila en sandelhout.

In eerste instantie is de geur enorm aanwezig en fruitig. Al snel verdwijnen de aanwezige topnoten wat meer naar de achtergrond en veranderd de geur.

Lees meer: Escada Flor del Sol Review

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze is een limited edition variant op Daisy. In de prachtige iconische flacon met bloemendop vind je een heerlijk subtiele fris fruitige geur met geurnoten van witte perzik, fruitbloesem en perzikschil. Een heerlijk lente parfum dus!

Lees meer: Daisy Eau So Fresh Daze van Marc Jacobs

Ook de gewone Eau So Fresh uitvoering van Daisy in een fijn parfum voor alledaags gebruik. Ook dat parfum heb ik in mijn bezit. Ik krijg geen genoeg van de prachtige flacons van de parfum van het merk Marc Jacobs!

Agent Provocateur Fatale Pink

Agent Provocateur Fatale Pink

Fatale Pink van Agent Provocateur is een geur die ik absoluut het hele jaar door kan dragen. Desondanks vind ik dat dit parfum ook een plek verdient in dit artikel over de lekkerste zomer parfum. Het is namelijk een heerlijk zoet en bloemig parfum, maar met een frisse touch. Dat is iets wat ik lekker vind in een parfum voor de zomer en lente.

Lees meer: Agent Provocateur Fatale Pink review

Fatale Pink is een variant op de originele Fatale van Agent Provocateur. Het merk en winkelketen staat bekend om de verkoop van luxe lingerie. De parfums zijn dan ook vrouwelijk, verleidelijk en sensueel.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *