Verzorgingsproducten die ik wél opmaak en opnieuw koop

Treaclemoon body scrub

Ik vind het erg leuk om kennis te maken met nieuwe producten. Ik koop dan ook niet vaak eenzelfde product opnieuw, omdat ik vaak al wat anders heb klaarstaan om uit te proberen. Toch zijn er een aantal verzorgingsproducten die ik wel opnieuw zou kopen of die ik zelfs in voorraad heb. In dit artikel lees je om welke producten het gaat.

Jil Sander Sun

Jil Sander Sun

Jil Sander Sun, de originele variant, is een parfum dat ik vaker heb gekocht en ook zal blijven kopen. Ik heb behoorlijk veel verschillende parfums en body mist en wissel deze graag af. Ik maak dan ook niet snel een geur op. Jil Sander Sun is wat mij betreft dé klassieker als het gaat om parfums voor in de zomer. Ik heb dan ook al een aantal flacons opgemaakt en natuurlijk weer nieuwe gekocht. Deze geur staat symbool voor de zomer en ik kan dan ook niet zonder.

Kneipp Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress badschuim

Nog niet zo heel lang geleden maakte ik kennis met de Goodbye Stress productlijn van Kneipp. Nu heeft Kneipp eigenlijk altijd wel fijne producten, maar deze collectie heeft mijn verwachtingen overtroffen. Met name het badschuim vind ik écht fantastisch! Deze ging dan ook snel op. Ik kocht meteen 2 (!) nieuwe flessen Kneipp Goodbye Stress badschuim.

The Ritual of jing pillow mist

Pillow mist van Rituals

Ik spray voor het slapengaan graag pillow mist op mijn kussen. Dit helpt mij met ontspannen en in slaap komen. Om die reden benoemde ik pillow mist ook in een artikel met tips om te ontspannen. Ik gebruik graag pillow mist van Bath & Body Works Nederland, maar nog niet zo lang geleden heb ik de The Ritual of Jing pillow mist van Rituals ontdekt. Deze gebruik ik nu erg veel en ik heb hier ook al een nieuwe spray van gekocht.

Treaclemoon body scrub

Scrub van het merk Treaclemoon is een product dat ik vaker opmaak en weer opnieuw koop. Het is dan ook een van mijn favoriete verzorgingsproducten. Deze scrub vind ik namelijk dé fijnste die er is! Hoewel ik weleens varieer in de geuren die ik koop – zo kocht ik laatst Treaclemoon body scrub in Papaya Summer en Wild Cherry Magic – is Treaclemoon My Coconut Island wel een echte favoriet.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *