Review | Zeg doei tegen stress met Kneipp Goodbye Stress

Kneipp goodbye stress

Stress, daar hebben we allemaal weleens last van! Met de Kneipp Goodbye Stress productlijn creëer je een moment om je hoofd leeg te maken.

Goodbye Stress van Kneipp

Goodbye Stress is een productlijn van Kneipp met Watermunt en Rozemarijn. De verfrissende geur helpt je bij het creëren van een ontspannend moment om je hoofd leeg te kunnen maken en het stressniveau te verlagen.

Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert.

Kneipp belooft je met de producten uit collectie een duwtje in de rug te geven om energieker door het leven te kunnen gaan.

Kneipp Goodbye Stress

Douche foam

Al jaren ben ik fan van de douche foam van Kneipp. Ze voelen echt ontzettend zacht aan op de huid, zijn fijn in gebruik en ruiken bovenal ontzettend lekker.

Ook de Goodbye Stress lijn heeft een douche foam voor een heerlijk rustmoment onder de douche!

Badschuim Goodbye Stress

Voor een echt moment van ontspanning ga ik graag in een warm bad. Tegenwoordig laat ik het bad graag vollopen met daarin Goodbye Stress badschuim.

Het badschuim geeft een turquoise kleur aan het water en ruikt echt fantastisch lekker en verfrissend. Een perfect hulpmiddel om de stress even vaarwel te kunnen zeggen!

Badolie

Voor een extra luxe ontspanningsmoment kun je de Goodbye Stress badolie toevoegen aan het bad. Ik vind de badoliën van Kneipp altijd heerlijk en de Goodbye Stress variant is echt héérlijk!

Kneipp Goodbye stress

Kneipp geurkaars

Ik ben een groot liefhebber van geurkaarsen. Deze associeer ik met ontspanning. Tijd om te relaxen? Dan brand ik een geurkaars. De geurkaarsen van Kneipp zijn compact – in een glas met afsluitbare deksel – en hebben 20 branduren.

Met deze geurkaars zeg je echt goodbye tegen stress. De kaars brandt mooi en brengt een verfrissende, activerende mintgeur in de ruimte. Ik vind het een lekkere geurkaars!

Goodbye Stress body lotion

Na een fijne douche of een warm bad gebruik ik graag een bodylotion of body butter. Met de Kneipp Goodbye Stress body lotion geniet je nog even wat langer van de heerlijk verfrissende geur én hydrateer je jouw huid intensief.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Dit is een van mijn favoriete geurlijnen van Kneipp. Zo’n lekkere geur! Ik heb net de bodylotion opgemaakt en de douche foam staat klaar in mijn voorraadkastje om binnenkort te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *