Moederdag | Cherry Blossom douche foam van Kneipp

Cherry Blossom douche foam van Kneipp

Kneipp heeft een nieuwe douche foam toegevoegd aan de collectie, namelijk: Cherry Blossom!

Douche foam van Kneipp

Persoonlijk gebruik ik de verschillende douche foams van Kneipp erg graag. Er is een ruime geurencollectie en de douche foams zijn fijn in gebruik. Eerder schreef ik al een review over de Silky Secret douche foam én tipte ik de ‘Men Only’ douche foam als cadeau voor mannen!

De douche foams van Kneipp hebben een zachte, romige en vooral ‘fluffy’ structuur die fijn aanbrengt op de huid. De producten bevatten veel natuurlijke ingrediënten met elk een unieke en fijne werking. Inmiddels heeft Kneipp binnen veel verschillende geurlijnen een douche foam uitgebracht, er is voor ieder een passende geur!

Cherry Blossom douche foam van Kneipp

Cherry Blossom douche foam

Inmiddels is er een nieuwe geur toegevoegd aan de collectie douche foam van Kneipp: Cherry Blossom. Dit is een vegan douche foam vrij van kleurstoffen, paraffine, siliconen en conserveringsmiddelen. Geschikt voor alle huidtypen!

De geur

Cherry Blossom bevat rijstkiemolie en kersenbloesemextract. Wist je dat kersenbloesem symbool staat voor ‘schoonheid’ en ‘een nieuw begin’? Kersenbloesemextract werkt kalmerend en verzorgend voor de huid.

Rijstkiemolie betekent ‘bijzonder licht’ en staat bekend om huidverzorgende eigenschappen. Het zorgt onder andere voor een zijdezachte huid!

Samen zorgen deze ingrediënten voor een fijne douche foam die de huid verzorgen en zacht maken. De douche foam heeft een warme bloemige geur, met een scherpere toon van kersen. Een heerlijk vrouwelijke geur en een topcadeau voor Moederdag!

Deze fijne douche foam kost €7,99 en is verkrijgbaar bij de betere drogist.

Misschien vind je dit ook interessant

12 reacties

  1. Ik heb eigenlijk nooit wat van dit merk, maar het klinkt wel goed! Zoek nog een goed product voor onder de douche die goed is voor mijn huid, zal het onthouden! ±’

      1. De douchefoams van Kneipp zijn zo lekker! Ik heb er twee van mijn zoontje voor moederdag gekregen omdat hij weet dat mama deze zo heerlijk vind

  2. Ik heb Kneip altijd heel goede producten gevonden,
    Maar dan kwam ik onlangs tegen dat ze eveneens hormoonverstorend zijn, dat was een domper…

    Ik hoop dat ze hier dan ook snel iets aan doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *