NEW IN | Nieuwe stempels van Action

stempels van Action

Er liggen weer nieuwe stempels in de schappen van Action! Ik maakte er al een kaartje mee. In dit artikel laat ik je de stempels zien en onderaan het artikel kun je meedoen met een leuke winactie!

Nieuwe stempelsets van Craft Sensations

Er liggen nieuwe stempels bij Action, waaronder een serie stempels met in elke set een snijmal. Ze zijn weer heel erg leuk! De serie bevat 6 verschillende stempelsets. Deze serie bestaat uit één set met cupcakes, één set met veren en één set met een hele leuke luchtballon. Verder is er een set met teksten: ‘Look at the stars, look how they shine for you’, ‘Make today amazing’ en ‘Once upon a time’. Ook bevat de serie nog een stempelset met bloemetjes én is er een stempelset met een plantenpot.

Stempels van Action

Kaartje met stempels van Action

De set met de plantenpot is helemaal mijn ding. Kijk, hoe leuk is die cactus? Ik besloot aan de slag te gaan met het stempelsetje met de plantenpot. Deze combineerde ik met een andere stempelset van Action, uit een andere serie.

Het is een simpel maar vrolijk kaartje geworden! Voor het inkleuren van de bloemen heb ik de brushpennen van Action gebruikt waar ik eerder deze maand al een review over schreef. Voor de bloempot heb ik ander kleurmateriaal gebruikt, namelijk de Action twinmarkers.

stempels van Action

Win een stempelset! (gesloten)

Ik geef iets leuks weg aan één van jullie, namelijk: de stempelset die ik gebruikte uit de andere serie stempels. Dit is een ontzettend leuk en veelzijdig stempelsetje!

Kans maken?
– Like de facebookpagina van A lot like LOT.
– Laat een reactie achter op dit artikel met naam en een geldig emailadres

Meedoen kan t/m zondag 12 mei 2019 en deze winactie is open voor adressen binnen Nederland en België. De winnaar zal bericht ontvangen via email.

Misschien vind je dit ook interessant

23 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *