Nailart | Classy pink nails met ‘Nude Pink’

Pink Gellac Uncovered4 Nude Pink

Het is geen geheim dat ik mijn nagels graag lak met Pink Gellac. Eindelijk heb ik weer tijd gevonden om mijn nagels te lakken. Hiervoor gebruikte ik onder andere ‘Nude Pink’. Ik laat je graag zien hoe het geworden is!

Tijd om nagels te lakken

Eindelijk dus weer tijd! Nu ik een tussenjaar heb besloot ik om er weer eens goed voor te gaan zitten en mijn nagels te doen. Ik besloot voor nét een stapje meer dan een effen kleur te gaan.

Pink Gellac Uncovered 4

Alweer eventjes geleden heeft Pink Gellac de Uncovered 4 collectie uitgebracht. Een collectie met maar liefst 7 classy neutrale kleuren waar ik eerder al een artikel over schreef. Deze ‘classy basics’ zijn een musthave voor elke gellak-fanaat!

Pink Gellac Uncovered4 Nude Pink

Mijn nagels met Pink Gellac ‘Pink Nude’

Als basis besloot ik om voor een effen kleur uit de Pink Gellac Uncovered 4 collectie te gaan. Ik koos ervoor om mijn nagels in de kleur ‘Nude Pink’ te lakken. Dit is een hele mooie roze nude-tint.

Om mijn nagels een wat specialere uitstraling te geven wilde ik ‘Nude Pink’ combineren met een glitterlakje. Na even te denken over wat hier mooi bij zou staan, besloot ik te gaan voor ‘Diamond Pink’. Van dit glitterlakje heb ik op de ringvinger één laagje aangebracht, over basiskleur ‘Nude Pink’.

Om het geheel af te maken en een finishing touch toe te voegen heb ik een nageldecoratie toegevoegd. Op mijn ringvinger, op het glitterlakje, heb ik een steentje geplakt. Deze vond ik er erg mooi bij passen! Waar deze nageldecoraties van zijn weet ik helaas niet meer. Ze zullen allicht uit de richting van Azië komen!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *