Silky Secret douche foam van Kneipp

Kneipp Douche foam Silky Secret
Kneipp heeft een nieuwe douche foam gelanceerd, namelijk uit de geurlijn ‘Silky Secret’. Een fijne douche foam van Kneipp die je zeker eens moet uitproberen.

Douche foam van Kneipp

Douche foam is een begrip als het gaat om producten voor onder de douche. Voorheen vooral bekend van Rituals en HEMA, maar tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende douche foams op de markt van verschillende merken. Waarom? Douche foam is een enorm succes. Een zachte en luchtige substantie die fantastisch schuimt wanneer het in aanraking komt met water.

Ik ben een groot fan van douche foams van Kneipp. Zij hebben namelijk ontzettend lekkere geurlijnen en maken gebruik van ingrediënten die lief zijn voor je huid. De producten zijn dan ook geschikt voor verschillende huidtypen. Door de ruime variatie aan geurlijnen is er altijd een geur die jij lekker vind en bij jou past, waarvan er verschillende producten zijn.

Silky Secret Kneipp Douche foam review

Douche Foam – Silky Secret

Douche foam van Kneipp met de geur ‘Silky Secret’ is nieuw binnen het assortiment. De douche foam is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de droge huid. Toch wel fijn dat een gevoelige huid dit fijne product kan verdragen. Het product bevat natuurlijke verzorgende werkstoffen en is daarnaast vrij van paraffine, siliconen en minerale oliën.

‘Silky Secret’ bevat natuurlijke voedende melkproteïnen en een verzorgend zijdeboom-bloesemextract. De foam is zijdezacht (echt!) en heeft een luxe, zachte geur met en fris accent. Door de zachte geur is deze douche foam erg geschikt voor in de zomer. Een echte aanrader!

Kneipp heeft nog meer producten in het assortiment binnen de lijn ‘Silky Secret’. De producten bevatten naast melkproteïnen en zijdeboom-bloesemextract ook huidverzorgende plantenoliën. Ik kan je zeker aanraden eens iets uit deze lijn te proberen, de geur is namelijk erg lekker en ook de douche foam is fijn in gebruik.

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *