LIMITED EDITION VAN HEMA

Hema heeft een nieuwe limited edition uitgebracht. De uitstraling van de producten doet mij verlangen naar de donkere en gezellige dagen. Met een kopje thee, onder een deken op de bank met de gezelligheid van alle lichtjes. Zeg nou zelf, de verpakking ziet er erg feestelijk uit! Van Hema Eindhoven, één van mijn favoriete filialen, mocht ik de producten van deze limited edition lijn uitproberen.

Nogmaals, de producten zien er ontzettend feestelijk uit en zijn ook uitermate geschikt als kadootje tijdens de feestdagen. De complete lijn Especially for you ENJOY bestaat uit een Shower Mousse, Body Scrub, Body Mist en Body Cream met daarnaast nog tissues, zakdoekjes en wattenschijfjes met een verpakking in dezelfde stijl.

De producten behoren tot één en dezelfde geurlijn wat betekent dat de geur van alle producten hetzelfde is. Alle producten van Especially for you ENJOY zijn dus ook samen fijn in gebruik. Deze ontzettend toffe limited edition bevat geurnoten van Sandelhout, Vanille en Salie. Het is een heerlijke warme geur die je echt omhelst tijdens de winter.

Body Mist

De bodymist komt ik een flesje van 100 ml. Ik had graag gezien dat Hema voor de body mist en body scrub ook gekozen had voor een gouden dop, helaas is dit niet het geval. Er komt meer product uit deze spuitflacon dan je denkt dus houdt hier zeker rekening mee. Wel werkt de spuitflacon goed en laat de Body Mist subtiel een ontzettend lekkere geur achter die ook erg geschikt is voor tijdens de kerstdagen.

Body Cream

Een body cream vind ik altijd erg fijn, vooral wanneer deze echt verzorgend is. Deze Body Cream van Hema bevat Aloë Vera wat de vochtbalans van de huid ondersteunt. De body cream is lekker stevig, smeert fijn en trekt snel in. Leuk accent: deze limited edition body cream bevat subtiele glitters wat erg leuk is tijdens de decembermaand!

Body Scrub

Deze schuimende douche scrub belooft op zachte wijze dode huidcellen te verwijderen en de huid te verzorgen. Deze belofte komt het product zeker na! De scrub bevat kleine scrubdeeltjes die prettig werken. Na gebruik voelt mijn lichaam heerlijk zacht aan en verzorg ik mijn lichaam met de Body Cream.

Shower Mousse

Ik denk dat de meesten inmiddels wel bekend zijn met shower mousses. De feestelijke flacon bevat een heerlijk zachte shower mousse met de fijne geur die toe behoort aan de Especially for you ENJOY limited edition.

De Body Mist, Body Cream, Shower Mousse en Body Scrub zijn verkrijgbaar bij Hema Eindhoven en andere filialen voor €3,50 per product.

Heb jij deze limited edition al voor jezelf of als kadootje liggen?

-samenwerking-

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *