Budget Babe #3

Budget babe budgetbabe aanbiedingen week 16 budgettopper douche foam
Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te melden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk dan vooral mee naar mijn tips voor week 16! (foundation, douche foam, cactus limonadetap)

Alle foundation, concealer en poeder 1+1 gratis

Vrijdag 20 t/m 22 april sla je bij Kruidvat goedkoop jouw favoriete foundation, concealer en poeder in. Op deze producten geldt namelijk 1+1 gratis! Voor de échte budget babe zit er helaas wel een klein addertje onder het gras, favoriete budgetmerken Catrice  en Essence vallen helaas  niet onder deze actie. Hopelijk een volgende keer wel!

Tropische musthaves

Zeeman heeft de zomer in zijn bol, dat merk je aan de producten in de folder van deze week. Zomerse musthaves scoor je deze week bij Zeeman. Laatst scoorde ik ook al een toffe tropische photo-prob welke ik je zeer binnenkort zal laten zien. Nu vind je er weer allerlei leuks. Een limonadetap in het figuur van een cactus kan toch niet ontbreken dit tuinseizoen?!

Loving Blends 1+1 gratis

Persoonlijk vind ik dat Loving Blends van Garnier tot de top behoort als het gaat om verzorgingsproducten voor het haar uit de drogisterij. De producten zijn fijn in gebruik en ruiken ontzettend lekker! Voor de zomer zijn vooral de maskers, haarcrème en olie een echte aanrader.

1+1 gratis op alle douche foam

Voor douche foam ga je deze week naar Etos, hier geldt namelijk 1+1 gratis. Het wordt goed weer en daar wordt een mens nou eenmaal klef van (en wellicht een beetje bezweet?). Stap dan ook lekker onder de douche met een fijne, frisse douche foam. Het fijne aan deze actie is dat je douche foam van verschillende merken kunt combineren. Bijvoorbeeld douche foam ‘Silky Secret’ van Kneipp en douche foam ‘Elder Flower & Raspberry’ van Etos.

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *