WIN: 3 x pocket bullet journal met 15 stencils (gesloten)

Mijn Bullet Journal Pocket
Ik ben erg graag creatief bezig en dol op stationery, maar jullie ook! Bullet journaling is trending en ik heb gemerkt dat jullie hier ook een groot fan van zijn. Daarom deze leuke winactie, je kunt namelijk een Mijn Bullet Journal Pocket met een pakket van 15 stencils winnen!

Mijn Bullet Journal Pocket

Zoals je in de titel leest kun je een Mijn Bullet Journal Pocket winnen met een pakket stencils. Mocht je nog helemaal geen idee hebben wat een bullet journal is, dan raadt ik je aan om dit artikel even te lezen.

Kriebelt het bij jou om aan de slag te gaan met bullet journaling of ben je toe aan een nieuwe journal, wellicht een wat handzamere? Dan zul je erg enthousiast worden van Mijn Bullet Journal Pocket.

Maar wat houdt de pocket variant dan in? Dit is eigenlijk een bullet journal vergelijkbaar met de andere bullet journals van MUS. Het boekje bevat papier met stipjes en een uitneembaar cursusboekje met voorbeelden en ideetjes. Wat anders is aan de pocket variant is het formaat. Hij is ongeveer 16 x 11 cm, net wat groter dan A6 formaat. Door de kleine afmetingen is de Mijn Bullet Journal Pocket gemakkelijk onderweg mee te nemen.

Tot op heden is Mijn Bullet Journal Pocket verkrijgbaar in 4 verschillende prints, de adviesprijs is €9,99 per stuk.

Mijn Bullet Journal Pocket

Jij kunt er één winnen!

Je leest het goed, ik heb een leuke winactie voor je. Ik geef namelijk maar liefst 3 x één Mijn Bullet Journal Pocket en een set van 15 stencils weg. Hoe leuk is dat?!

Kans maken?

– Laat in een reactie weten welke variant je graag zou willen winnen. Is jouw favoriet ‘Unicorn’, ‘Bloem’ of ‘Zwart met goud’?
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.

Meedoen kan tot 19 april. Deze winactie is alleen open voor Nederlandse adressen.

-winactie-

Misschien vind je dit ook interessant

117 reacties

 1. Wat zijn die cute!! Moet ik kiezen….. dat is heel lastig, vooral als weegschaal zijnde .. ik zou me heel graag willen laten verrassen door jou mocht mijn lootje getrokken worden. Vind ze alle drie namelijk even geweldig! Groetjes Sandy.

 2. Wat zijn ze leuk!Die stencils lijken me erg handig en het formaat van de pocket versie is ideaal om in je tas overal mee naar toe te nemen. ik doe dus graag mee. De zwarte vind ik het mooist, maar ben ook blij met een andere kleur!

 3. Zwart met goud! en ik heb er een heel mooi doel voor , ik hoop dus echt dat ik deze win want hij zal mij een héél speciaal iets bezorgen als hij af is , mede dankzij mijn polaroid printer! ..

 4. Wat een leuke actie! Ik heb op facebook al gereageerd, maar hier nogmaals. Als ik zou winnen dan zou ik de bloem kiezen omdat ik het bullet journal veel gebruik voor nature journaling. Ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan en de natuur te tekenen en er leuke dingen bij te zetten. Een natuurdagboek zeg maar. En daar past dan de bloem natuurlijk het beste bij, maar ik vind ze allemaal echt helemaal geweldig! Een hele leuke actie dus en ook mijn complimenten voor jouw blog, ik vind het geweldig!

 5. Ik vind ze alle 3 super leuk en zou elke wel gaaf vinden om te winnen. Maar als ik een voorkeur zou moeten geven dan toch de unicorn!

 6. Prachtige boekjes. Allemaal ontzettend mooi! Toch gaat mijn voorkeur naar het bloemenboek. Morgen ben ik jarig! Leuk cadeautje!

 7. Ik zou de unicorn versie graag winnen voor mijn 10 jarige dochter die graag in een bujo werkt met mama. Deze zou ik haar laten gebruiken als memorykeeper en om haar gevoelens te uiten. Ze wordt al 2,5 jaar gepest op school met gevolgen. Ze heeft via social media nu 18 kaartjes gekregen die haar echt even een boost geven. Ze zou deze mooi voor haar eigen gevoelens negatief en positief kunne gebruiken. En ze is dol op unicorns

 8. Ik zou graag de bullet winnen met de bloem. Ik ben nog steeds een beetje aan het zoeken naar mijn eigen manier van werken in een boekje van de Hema, maar ik zou graag over willen stappen naar een echte bullet journal boekje. Dit formaat lijkt mij ook erg fijn, omdat ik nu werk in een a5 en dat is toch lastiger meenemen elke keer en daarom blijft die vaak thuis liggen waar ik dan elke keer weer spijt van heb. Ik zou heel gelukkig worden als ik deze winactie win

 9. Oh oh oh wat een geweldige actie. Hier loot ik natuurlijk ontzettend graag voor mee. Een voorkeur heb ik niet echt hoor ik ben blij met elk boekje dat ik zou kunnen winnen zodat ik weer heerlijk vieze vingers kan krijgen en overal waar ik ben mijn belevenissen op kan schrijven .

 10. Oeh ik zou graag de unicorn variant willen. Roze en unicorn is de perfecte combinatie. Ik ben tegenwoordig vaak onderweg dus met deze kan ik dan toch ook onderweg nog aan bullet journal doen. Helemaal perfect.

 11. Geweldig leuke actie! Ik doe mee en hoop op een Unicorn bujo vpor 1 van mijn creatieve dochters die gezellig meedoen met mij.

 12. Ik vind ze alledrie mooi, maar als ik zou mogen kiezen, dan koos ik de unichorn. Ik heb een minipaardje, wit met zwarte stippen. Ook een pocketversie dus. Hij heet Jan, is 3 jaar en mocht nu beginnen aan zijn oefeningen voor vrijheidsdressuur. Ik zou daar graag zijn trainingsschema en oefeningen in bij houden.

 13. Wat een schattige bujo’s zijn dit! Handig om mee te nemen. De mijne laat ik altijd maar thuis omdat ik die te groot vind om mee te nemen.
  Ik vind ze alledrie gaaf maar die met de bloem springt er voor mij uit! De stencils lijken me ook super handig!

 14. Super leuk ik wil graag de zwarte met goude winnen ☺️Ik ben al bekend met Bullet journal maar heb de gewone en niet de mini dus nu duimen ☺️☺️☺️☺️

 15. Wat een superleuk idee om nóg meer mensen enthousiast te maken voor bullet journal. Ik ben het ook al tijden van plan,maar het komt er niet van. Dus de uitdaging is er…. dan zou ik dolgraag de zwart met goud accenten willen winnen. Volgen op Facebook doe ik al langer, dus dat is ook geregeld ✔️

 16. Cool! Die met die bloem is zo vrolijk en kan niet wachten op te beginnen. Sinds kort kennis mee gemaakt en dit zou mijn eerste zijn.

 17. Wat een leuke actie! Ik zou graag de zwarte met goud willen winnen, en daar mijn vakantie met gouden randje in willen verwerken!

 18. Wat een gave actie! Ik zou gaan voor de zwarte met goud, of die met de bloem…. hoewel die met de unicorn is ook wel erg leuk… hmmm oftewel ALS ik zou winnen, dan ben ik blij met elke bujo pocket.

 19. Wauw, heel graag de unicorn! Net begonnen met bullet journaling, maar wat een heerlijke uitlaatklep is het. Maak graag kans.

 20. Wauw… prachtig is de unicorn 😉
  Want ik ben nog niet zo lang bezig in een bullet journal en kan dit heel goed gebruiken dus doe ik graag mee met deze leuke winactie.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Instagr.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 21. Wat een ontzettend leuke lieve actie. Ik zou graag de bujo met de bloem willen. Deze zou ik dan graag gebruiken voor mijn werk taken (zodat ik niet alles hoeft onthouden)

 22. Ah wat een gave actie! K’ben me er net in aan’t verdiepen! Zie telkens zulke leuke Dailey’s voorbij komen op facebook.. (maar de grote vraag of dat mij ook zo gaat lukken) nu zie ik hier handige stencils die mij op weg kunnen helpen.. ik zou graag het boekje met bloem dan willen winnen, zodat ik vol fleur aan dit ‘avontuur’ kan beginnen

 23. Wat een leuke win actie. De zwarte met goud vind ik het mooist. Ik ben net begonnen met een BuJo en kan wel een pocket BuJo gebruiken om al mijn gedachten te ordenen en op een rijtje te houden.

 24. Oooo die unicorn past zo goed bij mij. Ik zou ‘m perfect kunnen gebruiken als bujo voor mijn nieuwe baan, waar ik veel to do lijstjes voor moet schrijven.

 25. Wat een leuke actie! Ik vind de bloem denk t mooist al is de zwarte ook gaaf. Ik heb nu een action bujo daarvoor jaren gewoon schriftjes. Ben toch wel heel benieuwd hoe deze is.

 26. Ik zou graag meedoen met de bloem variant! In september ga ik weer studeren, nu wordt het biologie (vandaar ook bloem ;). Omdat ik dan vaak in de trein zit is een pocket size ideaal. Super leuke actie!

 27. Wat een super leuke actie
  Ik doe heel erg graag mee voor de bloem
  En zo handig dat ze wat kleiner zijn
  Ik zou hem graag gebruiken om mijn ideeën voor mijn bruiloft die ik opdoe/ zie/ tegen kom allemaal bij te houden super leuk om te bewaren en later terug te kunnen kijken

 28. Super leuke actie! Je ziet op Pinterest zulke leuke dingen voorbij komen, dan denk je van….. Dat wil ik ook! Ik heb geen Facebook(anders had ik je natuurlijk wel geliked). Het zou super leuk zijn als ik het Bullet Journal met de bloem voorop zou winnen. Trouwens je hebt echt een super leuke blog, bekijk alle artikelen altijd 😉

 29. Leuk die stencils!!!! Oh zo gaaf! Bullet Journal heb ik wel, maar de stencils… Ik doe mee, bloem is het mooist maar zwart ook gaaf! Je mag ook delen, stencils graag, misschien een ander met de bullet journal blij maken? Of indien ik win maak ik weer iemand blij. 😉 Ik vind het ook leuk om te geven, maar een keertje iets ontvangen lijkt mij ook wel eens super.

 30. Ik ben een echte beginnende bullet journaller… net een studie gestart en ik heb overzicht nodig. Dit systeem is – wat ik er van begrijp – heerlijk flexibel in te delen.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de zwart met goud. Een beetje bling in je leven kan geen kwaad

 31. Wat een super toffe winactie! Ik gebruik mijn grote bulletjournal dagelijks en zo’n pocket versie zou ideaal zijn om gewoon altijd mee te nemen in je tas 🙂 ik zou graag de bloemen versie willen winnen ^^

 32. Wat een leuke actie, ik doe graag mee super handig zo’n kleine bujo voor in je tas! Ik ben echt gek op bloemetjes en zou dus ook voor die gaan!

 33. Ik zou graag de bloem versie willen winnen! Zou ik ontzettend leuk vinden voor mijn nieuwe opleiding Biologie om lekker in de trein creatief te zijn. {Ik had al een keer meegedaan, maar mijn reactie staat er niet meer tussen }

 34. Wow, dat is leuk! Ik heb zelf net mijn eerste bujo besteld, maar zou hiermee heel graag mijn dochter verrassen die dol is op eenhoorns! ❤️
  Ze tekent alles na wat ik doe, dus kunnen we dan iedere avond samen lekker fröbelen.
  De roze unicorn zou mijn eerste keus zijn, voor dochter Lila!

 35. Ze zijn alle3 zo leuk!! De unicorn is liefff, de zwarte stylish en de bloem lekker fris… moeilijk kiezen hoor! Als t dan toch écht moet…Heb nu ook een roze, dus de zwarte is zeer welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *