Budget | Tijdschriftenabonnement naar keuze voor maar €10

HEMA Tijdschriftenabonnement voor 10 euro

Een tijdschriftenabonnement voor maar €10? Ja, je leest het goed! Het fijne aan dit abonnement is dat het automatisch afloopt. Je zit dus nergens aan vast! Weten waar, tot wanneer en uit welke tijdschriften je keuze hebt? Lees dan snel verder.

Tijdschriftenabonnement naar keuze

Tot en met 12 mei 2019 kun je een tijdschriftenabonnement bestellen voor maar €10! Vervolgens heb je tot 19 juni 2019 de tijd om je voucher te verzilveren. Voor €10 kun je eens een leuk tijdschrift uitproberen of juist een keer een extra tijdschrift ontvangen! Dat is nog eens leuk, toch?

HEMA Tijdschriftenabonnement voor 10 euro

Proefabonnement kiezen

Binnen de actie ’tijdschriftenabonnement naar keuze voor €10′ heb je keuze uit maar liefst 75 verschillende tijdschriften. Zowel mannen-, vrouwen- als kinderbladen zijn vertegenwoordigd binnen deze actie.

Hieronder een aantal suggesties om te kiezen uit de 75 topbladen:

Mannen:
– Men’s Health
– Formule 1

Vrouwen:
– VOGUE (living)
– Harper’s Bazaar
– JAN

Kinderen en tieners :
– Wild van Freek
– Girlz

Valt jouw keuze op een tijdschriftenabonnement voor een weekblad, zoals bijvoorbeeld Vriendin of Grazia? Dan ontvang je voor €10 maar liefst 8 edities. Als je kiest voor een van de maandbladen ontvang je 4 edities. 4 maanden leesplezier dus!

HEMA Tijdschriftenabonnement voor 10 euro

Cadeautip: tijdschriftenabonnement

Een tijdschriftenabonnement voor een tientje is natuurlijk erg leuk om wat leesplezier voor jezelf af te sluiten. Vergeet echter zeker niet om te bedenken of je binnenkort nog verjaardagen hebt of een cadeautje voor Moederdag of Vaderdag zoekt. Een beetje leesplezier is een leuk cadeau!

4 edities van een maandblad voor maar een tientje… zelf heb ik dus ook maar meteen een tijdschriftenvoucher van HEMA gekocht! Mijn keuze is gevallen op het tijdschrift GLAMOUR, een leuk blad voor jonge vrouwen. Ik twijfel om nog een extra voucher te bestellen voor VOGUE (living) of Cosmopolitan. Een tijdschrift voor €10 vind ik namelijk wel erg leuk…

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *