Save the date | Hunkemöller fabrieksverkoop

Hunkemöller fabrieksverkoop

Een aantal keer per jaar organiseert Hunkemöller fabrieksverkopen. Een evenement dat je als echte liefhebber van lingerie niet mag missen! In dit artikel vertel ik jou waar en wanneer de eerstvolgende binnenlandse Hunkemöller fabrieksverkoop plaats zal vinden én geef ik je de ultieme tips om goed te slagen!

Hunkemöller fabrieksverkoop Groningen

7 tot 9 mei organiseert Hunkemöller weer een fabrieksverkoop, ditmaal in Groningen. Van dinsdag 7 mei t/m donderdag 9 mei ben je dagelijks welkom van 10:00 tot 20:00 in Martinihal Groningen om de mooiste items uit oudere collecties te scoren tegen aantrekkelijke outletprijzen!

Hunkemöller fabrieksverkoop

Wat kun je verwachten van de Hunkemöller fabrieksverkoop?

Zelf heb ik dit jaar voor het eerst een fabrieksverkoop van Hunkemöller bezocht, namelijk die in Eindhoven en Rotterdam. Wat je kunt verwachten? Héél veel tegen zeer lage prijzen. Zo vind je er heerlijke pyjama’s, mooie lingerie, sexy badmode en veel meer! Je koopt al items vanaf €2,-. Meer duidelijkheid kan niet gegeven worden over de voorraad, want dit verschilt per fabrieksverkoop en voorraad. Er wordt continue aangevuld!

Je moet er wel wat voor over hebben om koopjes te scoren tijdens deze fabrieksverkopen. Op deze evenementen komen erg veel bezoekers af wat zorgt voor drukte en soms lange wachtrijen. Al moet ik zeggen dat mij dat tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop Eindhoven ontzettend meeviel! En wanneer je bij thuiskomt het verschil berekend tussen wat je hebt betaald en wat de originele winkelprijs is, blijkt dat alles het waard was!

Hunkemöller fabrieksverkoop

Tips om te slagen bij de Hunkemöller fabrieksverkoop

Goed slagen bij een fabrieksverkoop van Hunkemöller vergt wat voorbereiding. Deze extra tips zullen je helpen!

  • Volg via Facebook het evenement van Hunkemöller. Hier vind je regelmatig updates over prijzen, entree, wachtrijen en meer. Schrijf je daarnaast in voor de Hunkemöller nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over komende evenementen.
  • Breng vooraf een bezoek aan een reguliere winkel van Hunkemöller om je maten op te meten van verschillende items en modellen. Tijdens de fabrieksverkoop is passen niet mogelijk en ruilen kan niet. Door je maten te weten voorkom je miskopen!
  • Neem voldoende eten en drinken mee. Door de vele aanwezige items en de mogelijkheid om koopjes te scoren kun je hier nog weleens veel tijd gaan doorbrengen. Ook kan het erg druk zijn en staan er regelmatig lange wachtrijen. Dan is het fijn als je wat kunt drinken en eten!
  • Zorg dat je je membercard bij hebt! Het inleveren van Passion Points is tijdens de fabrieksverkopen niet mogelijk, maar je kunt ze wel sparen! Voor elke euro krijg je 10 Passion Points en bij 500 Passion Points krijg je €5,- korting op je volgende aankoop in een reguliere winkel van Hunkemöller. Mooi meegenomen, toch?
  • Kijk ook naast de rekken, daar kun je namelijk nog wel eens iets moois vinden! Mensen die toch van een aankoop afzien dumpen deze items vaak buiten de rekken. Kijk hier dus ook even, je kunt er namelijk dingen vinden die niet meer tussen de rekken hangen.
Hunkemöller fabrieksverkoop

Het bezoeken van een Hunkemöller fabrieksverkoop is zeker de moeite waard! De foto’s in dit artikel zijn gemaakt tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop Eindhoven en zijn van items die ik daar heb kunnen vinden. Zegt genoeg, toch?!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *