Tuin | Loungen met tuinkussens van Hartman Kussens

Hartman Kussens Tuinkussens

Na een tijd vol sneeuw hebben we inmiddels al weer wat zonnige dagen gezien. De lentekriebels zijn voelbaar en dus is het tijd om langzaamaan de tuin weer lounge-proof te maken. De Hartman kussens collectie 2019 met toffe designs in 4 kleurstijlen helpt hierbij!

Tuin stylen

Er zijn erg veel mogelijkheden met een tuin. Zelfs een kleine tuin hoeft zeker niet saai te zijn! Vorig jaar deelde ik al tips voor een kleine tuin. Het aankleden van een loungeset door het leggen van een tuinkleed doet al héél erg veel voor de styling van je tuin! Maar er is meer, bijvoorbeeld: tuinkussens van Hartman.
Hartman Kussens Tuinkussens

Hartman Kussens

Toffe tuinkussens dragen veel bij wanneer je aan de slag gaat met tuin-stylen. Hartman kussens behoort tot één van de belangrijkste tuinkussen merken van Nederland met kussens in meerdere verschillende sferen. Elk jaar brengt Hartman opnieuw een eigentijdse collectie tuinkussens uit waarin verschillen prints (uni-kleuren, bloemen, ruitjes, strepen etc.) worden vertegenwoordigd. Binnen het assortiment Hartman kussens is er voor élke tuin dus een passende keuze! Zo zorg je dat je lekker zit tijdens een lange zomerse avond barbecuen!

Hartman Collectie 2019

Ook in 2019 kent Hartman kussens een nieuwe, eigentijdse collectie tuinkussens in 4 verschillende stijlen:

– Green Escape
– Yellow Stone
– Blues Club
– Summer Glow

Deze collectie tuinkussens in stijlen ‘Green Escape’, ‘Yellow Stone’, ‘Blues Club’ en ‘Summer Glow’ vertegenwoordigt vele toffe designs in verschillende kleurstijlen. Mix & match! Effen kussens met kussens met ananasprint. Bloemen. Geel, Groen, Blauw. Voor élke tuin is er een passende keuze! Welke combinatie zou jij maken?

Pick your style en maak je tuin klaar voor de zonnige dagen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *