Egg Chair: een echte relaxfauteuil om in weg te kruipen

Egg chair fauteuil

Al een tijd weten we dat we graag een egg chair in de woonkamer willen. Zo’n lekkere grote fauteuil om in te relaxen: een waar je echt in weg kan kruipen! We hebben een heerlijke uitvoering gevonden voor in de woonkamer. Kijk je mee?

Egg chair

Fauteuil in de woonkamer

In de woonkamer hebben wij een grote raampartij, met een schuifpui. Een mooie plek om nog een fijne fauteuil neer te zetten. Een extra zitje is altijd fijn en op deze plek kan je dan heerlijk naar buiten kijken. Genieten van het uitzicht met een boek en een wijntje. Klinkt goed, toch?

Al een tijd wisten we dat we zochten naar een egg chair. Een grote fauteuil komt mooi tot zijn recht in onze woning en de woonkamer, en een egg chair is zo’n heerlijke fauteuil waar je helemaal in weg kan kruipen. De perfecte egg chair vonden we echter lange tijd niet. Dan was de voet van de stoel niet naar onze wens, of het materiaal niet wat wij mooi vinden. Tot nu!

Grote fauteuil

Egg Chair fauteuil

Check, check, check! Een velvet stof, een kleur die matcht bij het interieur én een zwart onderstel. De egg chair fauteuil van Rofra Home voldoet aan al onze wensen!

De fauteuil egg chair van Rofra is verkrijgbaar in 4 kleuren: Charcoal (donkergrijs), Taupe, Sand en Gold. Wij kozen voor de laatste kleur, omdat deze gouden-okergele tint perfect in het kleurenpalet van onze woonkamer past!

Je kunt dus echt heerlijk wegkruipen in deze egg chair. Hij is super comfortabel zonder dat dit aan het design afdoet. De fauteuil is namelijk echt enorm trendy! Wat ideaal is en het comfort verder verhoogt is dat de stoel zowel draaibaar als kantelbaar (naar achteren) is. Zo kun je de stoel bijvoorbeeld bijdraaien als er visite is.

Sinds de nieuwe fauteuil in onze woonkamer staat is er al veel gebruik van gemaakt. Hij valt goed in de smaak en is precies waar we naar op zoek waren! Overdag heerlijk naar buiten kunnen kijken en ’s avonds relaxt wegkruipen met een dekentje en een wijntje of kop thee. Hij zit dus echt fantastisch, maar buiten dat is het ook een prachtige eyecatcher in onze woonkamer. De kleur en het design trekken echt de aandacht!

Over Rofra Home

Rofra Home is een woonwinkel en webshop met prachtige luxe en ambachtelijke meubels. De winkels vind je op verschillende plekken in Nederland, zoals onder andere in Den Bosch, Breda, Rotterdam en Utrecht. De meubels van Rofra worden allemaal in Nederland ontworpen én geproduceerd, in eigen beheer. Op deze manier ben je gegarandeerd van een lokaal geproduceerde aankoop van de beste kwaliteit, die ook nog eens snel geleverd wordt!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *