CADEAUBON INWISSELEN VOOR GELD?


De feestdagen komen eraan, daarbij komen vaak cadeautjes kijken. Misschien krijg je wel een cadeaubon? Dit kan natuurlijk hartstikke leuk zijn en van pas komen, maar soms ontvang je nét de verkeerde cadeaukaart. Een die je niet bij je favoriete winkel kan inwisselen, of misschien kan je op dit moment geld beter gebruiken. Lees dit artikel zeker even zodat jij weet wat je moet doen als je straks een cadeaubon ontvangt waar je niet zo blij mee bent…

Waarom?
Misschien voel jij je ondankbaar, omdat je liever geld of een andere cadeaubon hebt. Dat is helemaal niet nodig! Ik heb zelf ook weleens een cadeaukaart gehad waar ik minder blij mee was. Hier voelde ik mij best schuldig over.  Natuurlijk had ik deze kunnen bewaren, maar ik heb hem verkocht aan Wissel.nl. Op deze manier heb je tóch iets aan het kado.

Hoe werkt het?
Dus… je hebt een cadeaubon gekregen maar je hebt liever geld. Snap ik wel hoor! Bij Wissel kun je jouw cadeaubon inleveren voor geld.

– Laat weten welke cadeaubon je wilt verkopen
– Wissel doet jou geheeld vrijblijvend een goed bod.
– Ben je akkoord? Vaak kan Wissel jouw cadeaubon al binnen 1 dag overnemen en uitbetalen!

Per cadeaubon verschilt de manier van inleveren: per post of per e-mail. Dit wordt vanzelf duidelijk en anders kun je altijd contact opnemen met de mensen van Wissel, die vaak ook online zijn in de chat!

Mijn eigen ervaring
Voor mijn verjaardag [ februari 2017 ] heb ik een cadeaubon ontvangen van Hallmark waar ik zelf niet mee uit de voeten kon en toen kwam Wissel op mijn pad. Ik liet weten welke cadeaubon ik eventueel wilde inwisselen en Wissel deed mij een goed bod waarmee ik akkoord ben gegaan. Binnen één dag stond het geld toen al op mijn rekening, bizar! Op deze manier heb ik toch iets aan mijn kado gehad, wat anders waarschijnlijk in een la was blijven liggen.

Mocht je deze feestdagen [ of op een later moment ] een cadeaubon ontvangen die je liever inwisselt voor geld, dan weet je nu hoe je dit regelt! Wat is jouw meest favoriete cadeaukaart? Of ben je écht geen fan en ontvang je liever geld? Mijn favoriete cadeaukaarten zijn die van IKEA en Hema!

-advertorial-

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *