WIN: WINTERS HOBBYPAKKET VAN CRAFT SENSATIONS (gesloten)


Zoals je waarschijnlijk wel gelezen hebt is het deze maand feest bij A lot like LOT. Uiteraard kunnen cadeautjes niet missen bij dit feest en vandaag trappen we dan ook af met de eerste winactie! Een ontzettend leuk winters hobbypakket van Craft Sensations.

Wat kun je winnen?
Je kunt bovenstaand hobbypakket winnen! De prijs bevat:

 • 1 x ‘Merry Christmas Paperpad 30,5 x 30,5’
 • 1 x  ‘Marquee Ster’
 • 1 x ‘Kerstballen Stempels + Die’
 • 1 x ‘Lint’
 • 1 x ‘Zilveren en Gouden Belletjes’
 • 1 x ‘Plakparels’
 • 1 x ‘Parelverf’
 • 1 x ‘Linnen hobbykarton’
 • 1 x ‘Paperpad 15 x 15’
 • 2 x ‘Doos met houten figuren’

Ik snap dat je kans wilt maken op deze prijs, het is een ontzettend leuk pakket. Met de koude en donkere dagen is het natuurlijk ook fijn om gezellig binnen aan de knutsel te gaan.

Kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit artikel
 • Laat ook een leuke inhoudelijke reactie achter op één ander artikel
 • Like de facebookpagina van A lot like LOT. om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen en leuke winacties (niet verplicht)

Meedoen kan t/m 9 december. Alleen open voor Nederland.

Update: Van harte gefeliciteerd Bonita Smit! Veel plezier met de prijs.

Met welk product uit het hobbypakket zou jij eerst aan de slag gaan?

-deze prijs is beschikbaar gesteld door Craft Sensations-

Misschien vind je dit ook interessant

18 reacties

 1. Wat een gave actie !!
  En natuurlijk een super gaaf pakket… Leuk om iets te maken als dadelijk ons eerste wondertje is geboren (nog 4 weekjes in spanning <3 )
  Volg al een tijd, maar lees dan via hier en kom via Facebook… 🙂
  Ben benieuwd naar de komende maanden… Word altijd blij van je berichten…
  Ga zo door !! Toi Toi Toi …

 2. Wat een ontzettend leuk pakket helemaal geweldig en zeker voor de feestdagen zeer zeer zeer welkom om leuke kaarten en projecten mee te maken. Ik vind het ontzettend leuk dat je dat op deze manier wil gaan verloten, ik begin alvast te duimen En wens je een hele fijne Sinterklaasavond toe.

 3. Als eerste natuurlijk gefeliciteerd. Geweldig leuk deze actie. Doe graag mee. Wil graag me eens uitleven op dit leuke pakket samen met mijn knutselvriendin Marion van de Oetelaar .

 4. Wat een mooi pakket om te winnen. Lekker knutselen nu het weer kouder word. Lekker binnen met een kop winter thee. En lekker creatief bezig zijn. Heerlijk!

 5. Super gaaf pakket,heb al vele kerstklok-kaartjes gemaakt met het dessinpapier. Het eerste zou ik beginnen met de kerstbelletjes,kan ik de kaarten nog meer verfraaien. Foto van klokjes kun je zien in de groep van Craft Sensations,groeten van Sylvia.

 6. Bedankt voor het binnen laten kijken op je site, erg leuk en ik heb met plezier de revieuws gelezen, super zoals je het beschrijft. Nu de vraag waar ik mee aan de slag zou gaan uit het pakket, ik persoonlijk het blok papier, het is een allround product met erg mooie kleuren, je kan er zoveel kanten mee op, ik zou out the box willen gaan , en leuke doosjes ervan willen maken. Succes met de site en een hele fijne dag

 7. Superleuk pakket Charlotte! Ik doe dus ook graag mee om hem te winnen.
  Heb wel zin in lekker te kerstknutselen en daar kan dit pakket me mooi bij helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *