SOSTRENE GRENE

Momenteel is dit echt mijn favoriete winkel! Afgelopen zomer heb ik Søstrene Grene ontdekt tijdens een dagje Amsterdam en in eerste instantie twijfelde ik ontzettend om naar binnen te gaan. De etalage zag er erg leuk uit, maar ook heel chique en daarmee voor mij onbetaalbaar. Overgehaald door mijn vriend ging in toch naar binnen en sindsdien ben ik verliefd! ♥

Wat is Søstrene Grene?

Søstrene Grene is een Deense winkelketen met producten voor het interieur en hobbymaterialen. Je kunt deze winkel denk ik het best vergelijken met een mix tussen IKEA en Dille & Kamille. Het is een ontzettend leuke winkel met fijne prijzen. Naast dat het assortiment erg mooie producten bevat, is deze ook sterk wisselend. Neem dus regelmatig een kijkje om je te laten inspireren door nieuwe producten. Door het wisselende assortiment verveelt het zeker niet om regelmatig binnen te lopen.

Ik kom heel graag in deze winkel om allerlei leuke items te scoren. Voor mijzelf, maar ook voor de meest leuke cadeautjes! Inmiddels heb ik naast het filiaal in Amsterdam ook de winkel in Den Haag bezocht én loop ik regelmatig binnen in Den Bosch.

Wat kocht ik bij Søstrene Grene?

Zelf vind ik het geweldig om kadootjes mooi in te pakken. Vind jij dit ook leuk? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Søstrene Grene. Hier hebben ze namelijk ook erg leuke inpakmaterialen!
Bovenstaande items nam ik mee voor het inpakken van kadootjes. Eerder kocht ik al inpakpapier wat ik er mooi vind. Toen ik gisteren weer in de winkel liep zag ik deze ronde stickers, welke passen bij het inpakpapier dat ik kocht. De stickers kocht ik voor €0,97, om je even een indruk te geven van de prijzen. Daarnaast zocht ik een leuk setje met inpakmateriaal bij elkaar. Ik vond het tasje erg leuk, hij is simpel en lief! Voor het cadeautasje betaalde ik €0,77. In de winkel stonden ook grote glazen potten met daarin kleinere rolletjes inpakpapier. Hier nam ik er 3 van mee voor €0,34 per rolletje. Lintjes heeft een mens natuurlijk ook nooit genoeg dus ook die nam ik een paar mee. Het zijn hele mooie roze tinten en ik betaalde €0,72 per rolletje van 3 meter.


Verder kocht ik nog dit leuke notitieboekje. Zelf ben ik nogal vergeetachtig, dus een fris notitieboekje leek mij wel handig voor in het nieuwe jaar! Mijn kamer bestaat vooral en zwart en wit om zoveel mogelijk rust te creëren. Daarom koos ik ook voor deze kleuren bij het kopen van een nieuw notitieboek.

Op de kaft staat nog een gouden tekst zoals je op de foto kunt zien. Het notitieboekje heeft een A5 formaat en bestaat uit lijntjespapier. Voor dit boekje betaalde ik €2,04. De paperclips zag ik hangen en deze nam ik ook maar mee. Het zijn mini paperlips waardoor ik ze heel schattig vind, haha.

 

Bij deze wil ik jullie ook hele fijne feestdagen wensen. Lekker eten en veel gezelligheid.
Geniet ervan!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *