COLD PRESSED SOAP

Onlangs heeft Kruidvat haar nieuwe concept gelanceerd: Catch & Shine. Een lijn met hippe musthaves op het gebied van beauty in een sterk wisselend assortiment. Meer lezen over deze nieuwe lijn en de prachtige zepen uit de eerste reeks musthaves?

Over Catch & Shine
Catch & Shine is het nieuwe concept van Kruidvat. Een lijn met trendy beauty musthaves in een zeer sterk wisselend assortiment exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Alle producten zijn namelijk maar 6 weken verkrijgbaar, daarna maken zijn plaats voor een nieuwe reeks producten. Daarnaast zijn de producten Limited Editon, op = op. Het is dus mogelijk dat je niet eens 6 weken de tijd hebt om deze betaalbare beautytrends te bemachtigen!

Cold Pressed Soaps
Zien deze zepen er niet prachtig uit? Dit is een echte musthave voor de winter! De zepen ruiken niet alleen lekker, het bevat ook shea boter wat hydrateert en verzorgend is. De zeep is op basis van natuurlijke ingrediënten en is handgemaakt. O ja, én heel fotogeniek!

Er zijn vijf varianten: ‘Season Orange’, ‘Fruity Fruit’, ‘Fresh Cut’, ‘Citrus Blast’ en ‘Lavender Lust’.

  • Season Orange – ‘Heerlijk lichtfrisse geur’ [ neroli bloesem, en citrusextract ]
  • Fruity Fruit – ‘Fruitige vitaminebom’ [ grapefruit, sheaboter en amandelolie ]
  • Fresh Cut – ‘Ervaar de fris kruidige geur van Azië’ [ citroengrasextraxt, citrus, sheaboter en amandelolie ]
  • Citrus Blast – ‘Dompel je onder in een explosie van frisse citrusgeuren’ [ extracten uit sinaasappelschil en mandarijn, havermout, sheaboter en amandelolie ]
  • Lavender Lust – ‘Waan je in Franse lavendelvelden’ [ gedroogde lavendel, lavendelolie, sheaboter en amandelolie ]Mijn persoonlijke favorieten zijn ‘Lavender Lust’ en ‘Fresh Cut’. De combinatie van fris en kruidig spreekt mij erg aan, ik houd namelijk ontzettend van frisse geuren met een kruidige toon. Lavendel is natuurlijk altijd fijn!

Bemachtig de Cold Presses Soaps nu het nog kan, ze zullen ontzettend snel weer verdwijnen! Welke variant spreek jou het meest aan?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. oh oh oh oh oh dat wordt snel naar de Kruidvat ik denk dat ik ook voor de lavendel Ende fruity ga , die lijken me heerlijk en aangezien ik dol op zeepjes ben is dit wel weer een spekje voor mijn bekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *