Jil Sander Sun summer edition 2020 | Review zomers parfum

Jil Sander Sun summer edition 2020 review

De Jil Sander Sun parfums behoren tot mijn favoriete zomerparfums. Niet alleen vanwege de geuren, maar ook de geschiktheid om het parfum in de zon te dragen. Hoewel 2020 verleden tijd is, ontdekte ik kortgeleden de Jil Sander Sun summer edition 2020. Een zomers én betaalbaar parfum dat anders is dan je zal verwachten als je bekend met de Sun parfums. Weten waarom? Ontdek het in mijn review.

Jil Sander parfum Jil Sander Sun summer edition 2020

Jil Sander Sun

De Sun parfums van Jil Sander zijn zeker favoriet voor de zomer. Met de klassieke Jil Sander Sun ben ik opgegroeid. Inmiddels zijn er ook meerdere limited editions uitgebracht, zoals de Jil Sander Sun Arty Pink uit de Sun Pop collectie.

Ik ben niet alleen fan van Sun parfums vanwege de geuren, maar ook vanwege de ingrediënten. Je moet namelijk goed oppassen met het dragen van parfum in de zon! Het parfum Sun van Jil Sander is echter wel geschikt om te dragen tijdens de zomer.

Lees ook: Parfum in de zon dragen

Jil Sander Sun parfum

Jil Sander Sun summer edition 2020

Toen ik laatst een een aantal nieuwe parfums bestelde – waaronder Daisy Eau So Fresh Daze van Marc Jacobs – kwam ik de Jil Sander Sun summer edition van 2020 tegen. De liefhebber van de Sun parfums die ik ben, kon ik het niet laten om deze mee te bestellen. Aangezien ik tot nu toe elk Jil Sander Sun parfum dat ik heb geprobeerd lekker vond ging ik er vanuit dat ik deze uitvoering ook wel kan waarderen.

Topnoten: Kokoswater, Zwarte Aalbessen en Grapefruit
Hartnoten: Muskus Ambrette, Tiare Bloem en Sinaasappelbloesem
Basisnoten: Muskus, Patchouli en Zonnenoten

De flacon van dit parfum past goed bij de Jil Sander Sun branding. De flacon heeft dezelfde vorm als eerdere Sun geuren, maar is gemaakt van transparant glas met een overgang van geel naar blauw. Dit kleurverloop doet mij denken aan water en zon. Een fijne dag op het strand. Heerlijk zomers dus!

De geur is heel anders dan dat je waarschijnlijk zou verwachten als je bekend bent met andere parfums van Jil Sander Sun. Het is een wat subtielere geur, minder uitgesproken en een stuk frisser. De kokos geurnoot ruik je minder goed terug. Ik houd erg van kokos en vind dat dus wel jammer, maar als je niet zo van kokosgeuren houdt is het goed om te weten dat je dit niet goed herkent in deze geur. De frisse geurnoten voeren de boventoon in deze geur van Jil Sander.

Jil Sander Sun summer edition 2020 ruikt dus echt anders dan de andere Sun geuren, maar is zeker lekker zomers. Het is een eau de toilette en – in tegenstelling tot de klassieke Jil Sander Sun – zal de geur niet de hele dag aanwezig zijn. Een keer extra sprayen is dus nodig, maar zeker geen straf met dit parfum! Naast dat Jil Sander Sun summer edition 2020 erg lekker ruikt is het ook nog eens ontzettend betaalbaar. Dat maakt het een fijn parfum voor in de zomer!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Bedankt voor de tip Ik ben zelf ook groot fan van Jill Sander Sun . Soms vind ik hem net iets te dus dat deze frisser is komt goed uit . Ik ga op pad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *