Daisy Eau So Fresh Daze van Marc Jacobs (eau de toilette) | Review

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze eau de toilette

Ik houd van lekkere geuren en vond het tijd om een nieuwe parfum toe te voegen aan mijn collectie. Dat werd Daisy Eau So Fresh Daze van Marc Jacobs, een limited edition variant op Daisy. Je herkent de bloemenflacon vast wel, wat typerend is voor de Daisy parfums van Marc Jacobs. Ik bestelde deze geur online – op de gok – en vertel je er meer over.

Marc Jacobs parfum

Altijd heb ik al parfum van Marc Jacobs willen hebben, al is het alleen al om de flacon. De vormgeving van Marc Jacobs parfums vind ik namelijk fantastisch! Het lege flesje parfum van Marc Jacobs’ Decadence mocht ik van mijn moeder hebben. Het is vormgegeven als een tas en gewoonweg een leuke decoratie!

Ook heb ik het parfum Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh, met een fantastische dop met bloemen. Deze vormgeving is ontzettend iconisch en typerend voor de Daisy geuren van Marc Jacobs.

Daisy Eau So Fresh Daze Marc Jacobs review

Daisy Eau So Fresh Daze | Marc Jacobs

Nu heb ik zo’n tweede beauty in mijn kast staan. Namelijk een variant op Daisy Eau So Fresh: Daze. Het parfum komt in perzikkleurig mat doosje, versierd met “daisies” in vrolijke kleuren met gouden accenten. Deze verpakking is ontzettend vrolijk en maakt nieuwsgierig naar meer!

Het parfum komt – net zoals andere geuren uit de Daisy lijn – in een prachtige flacon met vrolijk gekleurde bloemen, in dezelfde kleuren als de kartonnen verpakking. Iconisch en ontzettend mooi! Deze vormgeving zorgt ervoor dat het niet alleen een parfum is om te dragen, maar ook om neer te zetten als eye catcher op jouw beautyplek of in je kast.

Daisy Eau So Fresh Daze review

De geur van Daisy Eau So Fresh Daze

Het parfum ruikt ontzettend lekker! Zelf zal ik de geur omschrijven als vrolijk.

Topnoot: witte perzik
Hartnoot: fruitbloesem
Basisnoot: perzikschil

Het is een frisse fruitige geur die mij echt aan de lente doet denken. De basisnoot van perzikschil en topnoot van witte perzik geven een vrolijke noot aan het parfum die ik erg kan waarderen. Het is een fruitige én lichtzoete toevoeging.

Review Daisy marc jacobs

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een frisse – niet al te aanwezige – maar lekkere geur voor het lenteseizoen? Dan kan ik je deze uitvoering van Marc Jacobs’ Daisy zeker aanraden. Het is een heerlijk casual parfum voor in de lente (en daarbuiten natuurlijk!).

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *