Review | 2-in-1 VEGAN lippenbalsem (én vegan lip scrub)

vegan lippenbalsem vegan lip scrub

Ik probeer graag nieuwe lippenbalsem uit. Inmiddels heb ik een hele verzameling. Ik word getrokken door verpakking, namen, geuren en zelfs smaken. Nu zag ik vrolijkgekleurde 2-in-1 VEGAN lippenbalsem (én vegan lip scrub). Die wilde ik natuurlijk proberen!

2-in-1 VEGAN lippenbalsem

Oke, leuk dat ‘2-in-1’. Maar wat betekent het? Met 2-in-1 wordt gedoeld op 1) een verzorgende werking, zoals we gewend zijn van een lippenbalsem en 2) een scrubbende werking. Net zoals een lip scrub.

De vegan lippenbalsem trok mijn aandacht met zijn vrolijke verpakking. Deze is namelijk vrolijk gekleurd en staat vol met fruit. Er zijn 3 varianten:

  1. Zesty Kiwifruit
  2. Dewy Strawberry
  3. Dazzling Coconut

Uiteraard kon ik weer eens niet kiezen en nam ik ze alledrie mee.

Vegan lippenbalsem vegan lip scrub

Lippenbalsem en scrub

De 2-in-1 100% vegan lip balm heeft dus zowel een scrubbende werking als een verzorgende werking. Toevallig was ik nog op zoek naar een scrub voor mijn lippen. Deze had ik namelijk niet en op momenten dat dit wel fijn zou zijn greep ik dus mis. Dat zag ik dus als een extra reden om deze vegan lippenbalsem mee te nemen en uit te proberen. Het gaat om sugar scrub.

Het product zit in een kartonnen container met diezelfde fruitprint. Ze zien er dus ontzettend vrolijk uit! Binnen deze kartonnen container zit een stukje plastic, waarin de lippenbalsem als het ware bewaard wordt.

Wanneer ik het product aanbreng glijdt het makkelijk over mijn lippen. In eerste instantie denk je iets te, want toen merkte ik het scrubbende effect – dat het product claimt te hebben – niet op. Gelukkig kwam dit snel goed! Na een paar keer heen-en-weer smeren van de lippenbalsem begin ik de scrub te voelen.

Inmiddels heb ik de vegan lippenbalsem en vegan lip scrub een paar keer gebruikt en kan ik zeggen dat ik er erg over te spreken ben. Het product is fijn in gebruik en doet wat het moet doet. Het heeft een duidelijk scrubbende werking. Tegelijkertijd blijf je niet met opvallende suikerkorrels op je lippen zitten. Ook voelen je lippen zacht aan na het aanbrengen van de lippenbalsem.

2-in-1 vegan lippenbalsem

Verkrijgbaarheid VEGAN lippenbalsem

De 2-in-1 VEGAN lippenbalsem vond en kocht ik bij Action, zoals je in de Action shoplog al had kunnen zien. Daar was ik laatst voor een 20 minuten winkelbezoek. De lippenbalsem kost €1,19 per stuk.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *