Prijsmepper shoplog | Winkelen op afspraak bij Prijsmepper

Prijsmepper shoploh

Prijsmepper is een winkel waar ik graag kom. Op jacht naar koopjes en leuke producten. Helaas is dat nu allemaal niet echt mogelijk, maar afgelopen week maakte ik een afspraak om te winkelen bij Prijsmepper. Benieuwd naar wat ik kocht? Ik laat het je zien in deze Prijsmepper shoplog.

Prijsmepper Outlet

Prijsmepper is een outlet van Kruidvat, Trekpleister en Ici Paris XL. Hier vind je (oude) producten uit deze winkels tegen outletprijzen. Met een goede korting dus! Voorheen kwam ik hier regelmatig om op zoek te gaan naar toffe koopjes.

Winkelen op afspraak Prijsmepper shoplog

Gisteren was het zover: winkelen op afspraak bij Prijsmepper. Ik kreeg in het filiaal in Oss 30 minuten de tijd om te winkelen. Voor mij persoonlijk is dit erg kort. Ik kan urenlang graaien in de rode bakken met makeup en kijk graag bij andere verzorgingsproducten. Ik heb dit keer dan ook de keuze gemaakt om de benedenverdieping (o.a. knutsel) over te slaan en te focussen op beauty en verzorging.

Prijsmepper shoplog

Freeman facemask

Freeman is een merk in gezichtsverzorging, bekend om zijn gezichtsmaskers. Van een aantal producten ben ik echt fan en eerder schreef ik al een review over een Freeman gel cream mask. Het dual-action mask met ‘charcoal’ en ‘black sugar’ wekte mijn interesse, dus deze nam ik mee om te proberen. Op dit product ontving ik 50% extra korting waardoor ik €1,25 betaalde voor deze tube.

Make-up 2 voor €1

De make-up afdeling bij Prijsmepper is een van mijn favoriete afdelingen in de winkel. Naast veel make-up palettes en de wat duurdere merken (nu 50% korting), vind je hier ook grote rode bakken met make-up. In deze bakken vind je 1000en make-up producten (met een reguliere prijs tot €6) waar de 2 voor €1 op geldt. Hier kun je dus echt koopjes scoren én het zoeken in de bakken naar de mooiste en leukste producten vind ik altijd erg leuk.

Uiteindelijk nam ik verschillende make-up producten mee van de 2 voor €1 actie. Zo vind ik twee mooie higlighters van het merk MUA en dat is toevallig mijn favoriete merk op het gebied van highlighters. Van hetzelfde merk nam ik ook twee basisproducten mee: een pro/base cooling spray en een moisturising primer. Helaas is dit merk niet meer verkrijgbaar bij Kruidvat. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ik deze producten bij Prijsmepper kon scoren!

Verder nam ik twee lipproducten mee van Catrice, namelijk een lippenstift en een velvet matte lip cream. De kleuren lijken mij mooi!

Prijsmepper shoplog

Treaclemoon body scrub

Wat was ik blij toen ik body scrub van Treaclemoon zag staan! Kortgeleden schreef ik een review over de My Coconut Island collectie van Treaclemoon, waarin ik al liet blijken dat ik een groot fan ben van de scrubs van dit merk! Waarom? De scrubs zijn niet op basis van zout of suiker, maar bevatten bijvoorbeeld ‘coconut shell’ of kiwizaadjes. Daarnaast vind ik een scrub in tubevorm veel praktischer!

De Papaya Summer body scrub van Treaclemoon ruikt ontzettend zomers en bevat kiwizaadjes. De body scrub met de naam Wild Cherry Magic ruikt veel zoeter en hierin herken je ook echt de kersengeur. Op de body scrubs ontving ik 50% korting, hierdoor betaalde ik €2,49 per stuk. Ik kan niet wachten om te gaan scrubben met deze nieuwe body scrubs!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *