New Balance sneakers: waarom ik (en ook jij) er gek op ben!

New Balance sneakers

We hebben allemaal die go-to items in onze kast, toch? Voor mij is dat zonder twijfel een paar New Balance sneakers dames. Geloof me, het begon allemaal met één paar, maar al snel breidde de collectie zich uit. Vandaag deel ik mijn obsessie en waarom jij ze ook aan je collectie moet toevoegen!

Wist je dat?

New Balance startte ooit in 1906 als een bedrijf gespecialiseerd in orthopedische zooltjes. Ja, echt waar! Het merk ging pas decennia later de sportwereld in. Met die achtergrond in comfort, is het geen verrassing dat hun sneakers vandaag de dag zowel stijlvol als super comfortabel zijn.

Hierom zijn New Balance sneakers een van mijn favorieten

Er zijn een aantal redenen waarom sneakers van New Balance tot mijn favorieten behoren en regelmatig mijn voorkeur hebben boven andere sneakermerken:

  • Super comfortabel: Ik overdrijf niet! Ze lopen echt héél lekker. Deze sneakers bieden mijn voeten de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning. Dat zal vast nog steeds te maken hebben met de geschiedenis van het merk.
  • Makkelijk te combineren: Of ik nu naar de supermarkt ga, een lunchdate heb met vriendinnen of en dag de stad in ga; mijn New Balance sneakers zijn erbij. Ze passen bij elk soort outfit! Zeker als je een paar sneakers in een neutrale kleur hebt – of verschillende opties in je schoenenkast, kun je goed uit de voeten met de New Balance collectie!
  • Trendy en tijdloos: Trends komen en gaan, maar mijn New Balance sneakers hebben de test van de tijd doorstaan. Ze blijven modieus, ongeacht het seizoen.

Styling: zo draag ik ze

Wanneer je denkt aan New Balance sneakers, denk je misschien eerst aan sport. Maar deze comfortabele en stijlvolle schoenen zijn veel meer dan dat! Meestal combineer ik mijn New Balance sneakers met een comfortabele jeans en een lekkere trui of toffe blouse. Zo heb ik makkelijk een casual en comfy outfit bij elkaar! Ook vind ik de sneakers van New Balance het perfecte paar voor bij een outfit met een (oversized) blazer.

In het najaar draag ik ook graag een maxi-jurk, en een outfit met lange rok gematcht met een warme trui vind ik ook erg leuk. En weet je? Zelfs hierbij pak ik vaak mijn New Balance sneakers! Ik weet zeker dat als je een paar sneakers van dit merk koopt, dat je er ontzettend veel plezier van zal hebben!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *