NEW IN | Ted Baker accessoires: etui, toilettas en Ted Baker tas Appril

Ted Baker toilettas

Ted Baker vind ik zo’n ontzettend leuk merk! Ik had al een aantal items van het merk en shopte nu een paar nieuwe Ted Baker accessoires: een etui, toilettas en Ted Baker tas Appril. Ik laat het je zien!

Zwarte Ted Baker tas Appril

Het merk Ted Baker

Ted Baker komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië. Tegenwoordig is het een iconisch lifestyle merk met de meest toffe items, waaronder toffe accessoires. Wat ik als kenmerkend zie voor Ted Baker? De iconische strik en de vele terugkerende fantastische bloemenprints. En details: want soms is de binnenkant van bijvoorbeeld een blazer bijna mooier dan de buitenkant. Er is zoveel oog voor afwerking en detail bij Ted Baker!

Ted baker etui roze

Mijn nieuwe Ted Baker accessoires

Van het merk had ik al een paar items, waaronder een Ted Baker tas met bloemenprint en een zijden sjaal. Nu shopte ik bij The Little Green Bag drie nieuwe Ted Baker accessoires!

Ted Baker etui

Wauw! Een etui van Ted Baker is iets wat ik al langer op het oog had. Nu heb ik aan die wens op mijn verlanglijstje toegegeven! Deze roze etui – met iconische Ted Baker strik – die ik bij The Little Green Bag tegenkwam past perfect bij mij. Lekker roze en compact, voor échte schrijfwaren essentials. Perfect als je het aan mij vraagt!

Ted Baker tas Appril

Deze tas: I LOVE IT! Hij is lekker klein (13 cm breed), maar groot genoeg voor dingen die je écht mee moet nemen. Zoals een telefoon en portemonnee. Ted Baker tas Appril is van zwart leer, voorzien van een magneetsluiting en ook dit item heeft de iconische Ted Baker strik. Het zwarte leer in combinatie met gouden details zorgt voor een chique uitstraling. Je kunt hem als handtas of crossbody dragen. Dit tasje is dan ook ideaal én mooi voor een avondje uit, wanneer dat weer mag!

Toilettas van Ted Baker

Ik ben stiekem toch wel heel erg blij met mijn Ted Baker toilettas. Wat een beauty! De lichtroze kleur is natuurlijk weer perfect en de rosegold rits maakt de look helemaal af! Daarnaast heeft hij een compacte maar mooie vormgeving. Zelf ga ik hem gebruiken voor makeup, waar hij mij ideaal voor lijkt! Denk je niet?

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *