Rituals Soulful collectie: limited edition 2022

Soulful Rituals soulful Love

Gebruik jij graag producten van Rituals? En kijk je altijd uit naar de nieuwe producten en collecties? Dan kun jij vast jouw geluk niet op! Er zijn namelijk niet 1, niet 2, maar liefst 3 nieuwe limited edition geuren van Rituals! Het gaat om de Rituals Soulful collectie met de geuren ‘Love’, ‘Happiness’ en ‘Good Fortune’.

Rituals limited editions

Er word door liefhebbers van het merk altijd enorm uitgekeken naar de nieuwe Rituals limited editions. Rituals brengt meestal een limited edition uit rond de zomer en/of de winter: een speciale nieuwe geur afgestemd op het seizoen, die alleen tijdelijk te koop is. Als je de producten van Rituals graag gebruikt is het natuurlijk altijd leuk om een nieuwe geur te proberen. Voor de echte fans is een limited edition een onmisbare toevoeging aan hun collectie en verzameling!

Er zijn in het verleden een aantal erg gewilde limited edition geuren uitgebracht door Rituals. Bijvoorbeeld ‘The ritual of Yalda’, ‘The ritual of Light’ en ‘The ritual of Serendipity‘ voor de winter, en ‘The ritual of Banyu’ en ‘Express your soul‘ voor de zomer. Nu zijn en weer nieuwe limited edition geuren!

Soulful Rituals limited edition 2022

Rituals Soulful – limited edition 2022

Soulful Rituals is de limited edition 2022 collectie, met maar liefst 3 unieke geuren: Love, Happiness en Good Fortune. In elke geur zijn er deze producten:

  • Foaming Shower Gel (€9,50)
  • Body Cream (€19,50)
  • Fragrance Sticks (€29,50)
  • Scented Candle (€24,50)
  • Gift Set (€42,90)

De Gift Set L bevat de Rituals limited edition 2022 douche foam, geurkaars en bodycrème. Een prachtige cadeauset dus en ook zeker alvast een tip voor de feestdagen!

Rituals Love

De geur Love staat voor The Ritual of Kindness. Dit zegt Rituals over deze geurlijn:

Laat de romantische geuren van jasmijn en wilde roos je inspireren om jouw liefde voor de mensen om je heen te uiten.

Zoals de naam al doet vermoeden is Love een romantische geur. Lichtzoet en bloemig, met ontspannende Jasmijn en liefdevolle Wilde Roos.

Rituals Happiness – Soulful collectie

De geur Happiness staat voor The Ritual of Joy. Het merk zelf zegt over deze collectie het volgende:

Kies geluk en positiviteit voor jezelf en anderen met de geuren van neroli en sandelhout.

De geur Happiness doet zijn naam eer aan: Neroli werkt opwekkend voor het geluksgevoel. De toevoeging van Sandelhout zorgt voor een warme geur die jouw – en ieders ander – humeur boost!

Rituals Good Fortune

Good Fortune is de geur die is toegeschreven aan The Ritual of Grattitude. Hierover wordt gezegd:

Deze collectie is verrijkt met mandarijn en patchouli en gecreëerd om voorspoed te delen met de mensen om je heen.

Mandarijn zorgt voor een frisse citrusgeur die enorm opwekkend is. Houtachtig Patchouli brengt een warme laag aan de geur van Rituals Good Fortune, waardoor er een heerlijke sensuele geur ontstaat.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *