Agent Provocateur Fatale Pink eau de parfum review

Agent Provocateur Fatale Pink

Agent Provocateur Fatale Pink is een eau de parfum voor dames met een fruitig bloemige geur. Agent Provocateur staat bekend om de verkoop van luxe lingerie en dat belooft dat dit parfum minstens net zo verleidelijk zal zijn. Lees het nu in de parfum review!

Agent Provocateur Fatale

Agent Provocateur is een Brits merk en winkelketen dat bekend staat om de verkoop van luxe lingerie. Naast lingerie houdt Agent Provocateur zich ook bezig met de ontwikkeling van parfums. In 2014 werd Agent Provocateur Fatale uitgebracht. Er zijn twee varianten, namelijk: Fatale en Fatale Pink. Fatale is een oriëntaals houtachtig parfum, Fatale Pink is daarentegen bloemig.

Agent Provocateur Fatale pink

Fatale Pink van Agent Provocateur

Agent Provocateur Fatale Pink eau de parfum heeft een oriëntaals bloemige geur met frisse fruitnoten en warmere, natuurlijke basisnoten.

Topnoten: Mandarijn, Yuzu en Slagroom
Hartnoten: Roze Lotus, Doornappel en Camelia
Basisnoten: Muskus, Saffraan en Bamboe

Zoek je een intens parfum met zoete geurnoten? Lees ook: Guerlain La Petite Robe Noire Intense.

Agent Provocateur Fatale Pink review

Review Fatale Pink

De geur van Fatale Pink van Agent Provocateur is vooral heel bloemig, vrouwelijk en verleidelijk te noemen. De fruitnoten voegen een fruitige frissige touch aan de vrij scherpe bloemengeur. Yuzu (Japanse Citroen) en Doornappel zijn goed te herleiden uit de geur en een topnoot van Slagroom is de finishing touch. Ik vind het een ontzettend lekker fris, zoet en bloemig parfum en ik word helemaal vrolijk van de geur. Het is een geur die het zeker weten perfect zal doen in de zomer, maar gedurende het hele jaar een

De houdbaarheid van het parfum is helaas iets minder. Je zult gedurende de dag wel een aantal keer bij moeten sprayen om te kunnen blijven genieten van de geur. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg: ik heb een fles van 100ml en na een touch-up van het parfum geniet ik weer volop van de intens vrouwelijke geur van Fatale Pink!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *