Ik kocht topmerken tegen lage prijzen | Mijn aankoop

Topmerken tegen lage prijzen Maison Lab

Kleding van merken als Ted Baker, NA-KD en Fabienne Chapot die verkocht worden tegen de helft van de prijs?! Ik ontdekte een webshop waar items van een aantal van mijn favoriete topmerken tegen lage prijzen worden verkocht. Ik laat je mijn aankoop zien en vertel je meer over deze webshop!

Besparen op topmerken

Ik winkel graag en kan ontzettend blij worden van een mooie nieuwe aankoop. Nog gelukkig ben ik met mijn aankoop als ik dat ene mooie item heb weten te scoren met een minstens net zo mooie korting. Dat geluk deel ik graag met anderen en om die reden deel ik regelmatig tips voor het besparen op aankopen of het vinden van een leuke actie!

Nu ontdekte ik een leuke kleding webshop met korting op veel mooie merken!

Topmerken tegen lage prijzen bij Maison Lab

Maison Lab: topmerken tegen lage prijzen

Bij Maison Lab koop je kleding, schoenen en accessoires van topmerken met mooie kortingen. Merken die ik erg leuk vind die hier verkocht worden zijn bijvoorbeeld Ted Baker en Fabienne Chapot. Het luxe mode assortiment is echter veel uitgebreider en sterk wisselend. Om die reden raad ik je aan om regelmatig even een kijkje te nemen in de webshop. Naast de al gereduceerde prijzen heeft Maison Lab ook regelmatig leuke acties.

In België, waar Maison Lab gevestigd is, start 1 juli de zogeheten ‘solden’. Houd Maison Lab de komende periode dus zeker in de gaten.

Topmerken tegen lage prijzen Maison Lab

Mijn aankoop bij Maison Lab

Ik kwam bij Maison Lab terecht door mijn zoektocht naar sleehakken van Ted Baker. Ik had de ‘Kelissa’ espadrilles ooit ergens voorbij zien komen en kreeg ze sindsdien niet uit mijn hoofd. Lange tijd heb ik getwijfeld over de aanschaf van deze Ted Baker schoenen en je raadt het al… tegen de tijd dat ik de knoop had doorgehakt waren ze op veel plekken uitverkocht! Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik Maison Lab.

En nu… ben ik de trotse eigenaar van een prachtig paar gele Ted Baker espadrilles, die ik ook nog eens scoorde met een aanzienlijke korting (50%) ten opzichte van de originele prijs. Gelukkiger kun je mij niet maken!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *